Illallisen nelkytplusblogilaisille tarjosi HOK/Elanto. Matka elintarvikkeiden kioskimyynnistä (1897) merimieskapakan kautta taiteilijoiden suosimaksi kortteliravintolaksi on ollut pitkä
Klassikko-sarjassa tällä kertaa vuorossa todellinen kulttituote. Jo se, että Sephoran sivuilla tuotteesta on tehty yli 4000 arvostelua ja se on saanut keskiarvosanaksi 4,7/5 ja yli 50 000 on painanut tuotteen kohdalla sydäntä, kertoo omaa kieltään siitä millainen kulttiasema tuotteella on
I. t. a. l. i. s. e. r. p. ä. u. z. ,. S. g. n. o. v. P. H. j. k. m. T. h. d. y. M. K. ö. O. b. 1. 9. 8. 3. –. R. J. -. c. 5. F. G. f. /. (. ). 7. 2. ¼. 0. ½. A. V. L. N. E. 4. d l
Salvia kun on tämän hetken suosikkiyrttini, lisäsin sitäkin nykykieliseen ohjeeseen. Ei siis mikään ihme, ettei salviaa enää riittänyt ihan kaikkiin kääryleisiin
) tai salviaa. timjami, salvia, persilja. ) tai salviaa. Hyviä ja huonoja uutisia pastan ystäville. Etenkin sinulle, joka et syystä tai toisesta voi tai halua vehnäistä pastaa pupeltaa
Salvia-luumutäytetyssä kalkkunarullassa kalkkunafilee kääritään paketiksi. Sekoita joukkoon saksanpähkinät, hienonnettu salvia ja mausteet ja anna jäähtyä
Parmankinkku, salvia ja ricottajuusto antavat broilerfileille kivasti makua, kunhan maltaa antaa lihan tekeytyä hetken jääkaapissa ennen sen valmistamista
Herbes de Provence salvia, rosmariini ja laakerinlehti,sekä basilika, timjami, minttu. Alkaa olla taas se aika vuodesta, että voi alkaa tehdä hilloja ja pikkelsejä