Asettele lihanpalat, paprikat, tomaatit, kypsät perunat ja sipulit vuorotellen vartaaseen. Aiheesta innostuneena ajattelin yhdistää perunan ja grillikauden herkut yhdeksi vartaassa tarjottavaksi saslikiksi
Myös kalapaviljongin vierestä löytyy pieni, kotoisa ja huippuedullinen uzbekkiravintola, jonka saslikille ja mantille (heidän versionsa pelmeneistä) kannattaa ehdottomasti jättää tilaa
Pikku pointtina muistettakoon, että saslik-lihan pitää marinoitua ainakin vuorokausi, joten tuo kannattaa tehdä jo kotona ja ottaa valmiiksi marinoituneet lihat mökille mukaan
Oikeastaan siitä asti, kun viime keväänä illallistimme pääkaupunkimme toisessa kuuluisassa venäläisessä, ullanlinnalaisessa ravintola Saslikissa, olemme etsiskelleet sopivaa Bellevue-hetkeä