Lisää jäiset tai sulatetut seitifileet. Lämmitä paistinpannulla tilkka öljyä tai kasvirasvasekoitetta. Jos fileet tai annospalat ovat vielä jäässä, anna niiden sulaa pannulla kannen alla
Kuumenna voi pannulla, sitä saa olla sen verran että pannun pohja peittyy kunnolla. Törmäsin taannoin hyvään fish & chips reseptiin White Trash Disease -blogissa
Aseta seitifileet pannulle. 400 g seitifileetä (pakaste)n. 400 g seitifileetä. Kirjoitin välimeren seitifileistä jo viime joulukuussa, mutta silloin olin juuri aloittanut ruokablogini ja se oli uusi resepti minullekin
Pyörittele seitifileet vehnäjauhossa ja aseta ne pannulle. 400 g seitifileetä, pakaste (itse ostan X-tra kalapalat)400 g kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa1 sipuli2 kynttä valkosipuliarypsiöljy (tai oliiviöljy)kivettomät oliivit vehnäjauhooreganosuola ja pippuriValmistus. 400 g seitifileetä
Sapuska. Mitä se oikein on. Se on ainakin itäsuomalainen nimitys yleisesti ottaen ruuasta, mutta myös venäjän zakuska (закуска) yhdistetään nimeen usein
Alaskan seitifileet ovat kokonaisia kiinteitä kalafileitä, ja niissä on mukavan pehmeä maku. Kokonaiset seitifileet voi sulattaa pakkauksen ohjeen mukaan, tai oikoa hieman, kuten me teimme nälän ollessa kohtuullisen kova
Fenkoli sopii kalan kanssa hyvin ja suosittelen sitä pikkaisen pannulla oliiviöljyssä kypsentää ennen keittoon laittamista, koska silloin tulee keitolle pehmeämpi maku