lisää jauhot, mutta älä vaivaa taikinaa sekoitat vain kaikki aineet hyvin. 2 dl gluteenittomia kaurahiutaleita (Myllärin, Semper tai Viljatuote). 2 dl finmixiä (Semper). 2 dl gluteenittomia kaurahiutaleita (Myllärin, Semper tai Viljatuote). 2 dl finmixiä (Semper)
Kaikki keliaakikot eivät voi käyttää tätä jauhoseosta venhätärkkelyksen vuoksi, mutta jauhot voi vaihtaa joko semperinfinmixin hienoon jauhoseokseen tai karkeaan jauhoseokseen
Sekoita toisessa astiassa saman verran semperinfinmix -jauhoseosta ja leivinjauhe. 0,7 x kananmunien paino (g) semperinfinmix -jauhoseosta. Vatkaa kananmunat ja sokeri hyväksi vaahdoksi, noin 7-8 minuuttia, ja lisää jauhot varovasti sekaan
Tuorejuusto, sokeri ja jauhot. 1 pkt semperin digestive-keksejä (160 g)80 g voita (sulana)2 rkl sokeria (1 rkl riittää ellei halua tosi makeaa pohjaa) Murskaa digestive-keksit ja sekoita keksimurskaan voi sekä sokeri. 2 rkl semperinfinmixin hienoa jauhoseosta. 4 kananmunaa1 purkki ranskankermaa 3 tl vaniljasokeria2 tl sitruunamehuaVaahdota sähkövatkaimella tai yleiskoneella keskenään tuorejuusto, sokeri ja jauhot
Jyttejauhot turpoavat hyvin, joten tähänkään taikinaan en laittanut puolta siitä määrästä mitä normaalisti laitan Dallaspulliin SemperinFinMixin hienoa jauhoseosta