Paista siiat ensin nahkapuoli alaspäin öljyssä pannulla muutaman minuutin ajan. Perjantain kalaruoaksi suosittelen tätä helppotekoista japanilaista ruokaa, jossa siikaan makua antavat soija ja inkivääri
siikaa ei saa kypsentää pannulla loppuun. Sitten se toinen- oma suosikkini, nahkan vetäminen rapeaksi kuumalla pannulla ja loppukypsennys jollain happamalla
Yleensä paistan lohta pannulla, koska se on pikaruokaa parhaimmillaan, mutta lautasella maistuu myös silakkapihvit, turska, ahvenet, hauki, siika ja monet muut kalat
Reseptiin voi käyttää mitä tahansa vaaleaa kalaa, parhaiten sopivat siika ja kuha. Tämä kalaresepti on Vappu Pimiän keittokirjasta ja nousi heti omaksi kalalempparireseptiksi kun ensi kertaa kokeilin
n painoinen kala (esimerkiksi siika tai ahven). n painoinen kala (esimerkiksi siika tai ahven). Blogissa helmikuun ajan valloillaan ollut Kiina-ilmiö jatkuu vielä maaliskuun puolelle tällä yhdellä reseptillä
Hän maistelee silliä ja graavilohta, ja myös kuha ja siika ovat hänen herkkujaan. Ne eivät tarvitse kuin voissa pyöräytyksen pannulla, ja taivaan portit aukevat
Paista siika öljyssä pannulla. Minä tarjoilen tässä kilpailussa tunturipurojen solinasta, tunturilammelta pyydystettä siikaa herkkutahnalla sekä punajuuri-kookosöljy riisikupin lisukkeineen
Paistettu siika. Mausta siikafileet suolalla ja anna maustua puoli tuntia. 400 g siikafile nahkoineen. Kanttareillikauden alku on Äijäruokalassa aina juhla-aikaa ja tällä kertaa se aloitettiin paistetulla siialla ja kantarellikastikkeella