Siika resepti reseptejä

Japanilainen siika ja kurkkusalaatti

Japanilainen siika ja kurkkusalaatti

(resepti Etiketti-lehdestä). Perjantain kalaruoaksi suosittelen tätä helppotekoista japanilaista ruokaa, jossa siikaan makua antavat soija ja inkivääri
Hernepihvit kylmäsavulohella

Hernepihvit kylmäsavulohella

Japanilainen siika ja kurkkusalaatti. Resepti upposi hyvin omaan makuun, mitä nyt lisäsin sitruunankuorta ja -mehua enemmän
Kalagratiini

Kalagratiini

Nykyään turskaa ja merianturaa on ylikalastuksen takia vaikeampi saada joten olen tähän myös kokeillut jopa Pangasiusta, jota tähän en suosittele koska sillä mielestäni oli hieman pohja-mutainen maku kuten siika joskus kesällä
Kalakeitto

Kalakeitto

siika, nieriä, kuha). Resepti. 1. Kuori perunat ja leikkaa ne peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Hienonna fenkoli, sipuli ja tilli
Sitä ihanaa arkiruokaa

Sitä ihanaa arkiruokaa

Savustettu lohi / nieriä / siika. ”Nakkisotku” (meidän perheen erikoisuus, resepti luvassa jossain vaiheessa)
Vietnamilainen hapan kalakeitto - Canh chua cá

Vietnamilainen hapan kalakeitto - Canh chua cá

Hanna tuntee vietnamilaisen keittiön salat, ja hänen ihanan bloginsa vietnamilaisten reseptien ansiosta päädyin tovi sitten kokkaamaan elämäni ensimmäisen pho-keiton
SIIKAA AROMAATTISESSA LIEMESSÄ

SIIKAA AROMAATTISESSA LIEMESSÄ

Farangin keittokirjasta löytynyttä reseptiä mukaillen tein siialle aromaattisen liemen ja tarjoilin keitetyn riisin kera
Siikaa suolakuoressa

Siikaa suolakuoressa

Siikaa suolakuoressa reseptissä kala kypsennetään mehukkaaksi uunissa suolalla peitettynä. Resepti. Nosta siika suolan päälle ja hiero 1–2 teelusikallista suolaa sen sisälle. 1 kokonainen siika (800 g) suomustettuna ja perattuna

Kansallisherkut sopusoinnussa

Esimerkiksi siika ja kirjolohi saavat Baskimaan näkökulman. Tulosta resepti. Jouni Kuru Kustavin Kipinästä ja keittiömestari Patxi Rincón nauttivat Kustavin kesästä
Kotitekoinen graavilohi

Kotitekoinen graavilohi

Erityisesti graavattu siika on mielestäni erittäin herkullista vaihtelua lohelle. Resepti on julkaistu alunperin helmikuussa 2014 osoitteessa antonanton