Siirappi piparkakut reseptejä

Piparkakun makuinen kahvikakku

Piparkakun makuinen kahvikakku

Sekoita joukkoon siirappi ja voisula. 2 dl siirappia. 2 dl siirappia. Viime perjantaina töissämme osastollamme vietettiin perinteistä puuropäivää
Piparkakut intiaanisokerilla

Piparkakut intiaanisokerilla

Enpä ole aiemmin hoksannut (kiitos Masajolle vinkistä), että siirappia ei tosiaan tarvitse laittaa, koska intiaanisokerissa on itsessään siirappi
PEHMEÄT PIPARKAKUT

PEHMEÄT PIPARKAKUT

siirappia. Pehmeät piparkakut ovat pullan ja piparin yhdistelmä. Sokeri ja kiehautettu siirappi hierotaan hyvin, siihen sekoitetaan mausteet, pesty ja hierottu voi, kerma ja siihen liuotettu sooda, vatkatut munat ja vehnäjauhot
Perinteiset piparkakut

Perinteiset piparkakut

Kiehauta sokeri ja siirappi. Minä tein taikinan mummuni reseptillä kuten aina, ja yhteisvoimin saimme tämän joulun piparkakut paistettua
Perinteiset piparkakut

Perinteiset piparkakut

Kiehauta kattilassa sokeri, siirappi, voi, neilikka, inkivääri ja kaneli ja sekoita yhtenäiseksi. Piparkakut ovat Suomessa ja muissa Pohjoismaissa tuttu joulunajan herkku
Piparkakun makuinen mutakakku

Piparkakun makuinen mutakakku

Lisää taikinaan voisula sekä siirappi ja sekoita. 1 ½ rkl vaaleata siirappia. Tykkäätkö piparkakkutaikinasta ja tahmeista kakuista
Lahja-mummon piparkakut

Lahja-mummon piparkakut

Kiehauta siirappi ja lisää joukkoon mausteet (kaneli, neilikka, inkivääri ja appelsiininkuori), kiehauta uudelleen
Pappilan piparkakut

Pappilan piparkakut

Mittaa siirappi, sokeri ja mausteet kattilaan ja kuumenna poreilevaksi, mutta älä anna kiehua. Tänä vuonna piparit leivottiin Pappilan piparkakut reseptillä, ohjeen löysin Kotilieden paras joulu -kirjasta
Piparkakut vol. 2 ja tapetointia

Piparkakut vol. 2 ja tapetointia

Sekoita sokeri, siirappi ja mausteet ja kiehauta kattilassa. Piparkakut (ainakin 6 pellillistä). 250 g tummaa siirappia. 250 g tummaa siirappia
Piparkakut

Piparkakut

Sulata rasva ja sekoita joukkoon siirappi ja muna. 1,5 dl siirappia. 1,5 dl siirappia. Piparkakku eli pipari on inkiväärillä maustettu makea leivonnainen, jota syödään erityisesti jouluisin
Perinteiset piparkakut

Perinteiset piparkakut

Pane siirappi, sokeri, rasva ja mausteet kattilaan ja kiehauta ne. Voit koristella piparkakut tomusokerivesikuorrutuksella

Rapeat piparkakut

Sekoita voi, sokeri ja siirappi notkeaksi, lisää inkivääri, kaneli, neilikka ja kardemumma. 1 dl siirappia
Mummum piparkakut/ Grandmothers Gingerbreads

Mummum piparkakut/ Grandmothers Gingerbreads

Paloittele voi kattilaan ja lisää joukkoon siirappi, sokeri ja muut mausteet paitsi suola. Mummuni ei ole mitoissa ihan niin pikkutarkka, joten seuraavalla kerralla leivoin piparkakut hänen kanssansa
Piparkakut

Piparkakut

Kiehauta siirappi ja mausteet, anna seoksen jäähtyä. Vatkaa voi siirappiseokseen. 2 dl siirappia. 1. Lisää taikinaan muna, vatkattu kerma ja viimeiseksi jauhot, joihin on sekoitettu sooda
Pehmeät piparkakut

Pehmeät piparkakut

Vaahdota munat ja sokeri, lisää siirappi, rasva, jogurtti sekä jauhot, joihin mausteet ja leivinjauhe on sekoitettu