Ohje löytyy SikkeSumarin blogista nimellä Rapeakuorisia sämpylöitä aamuksi. Resepti kuulemma oli super helppo ja taikinan voi tehdä jo edellisenä iltana valmiiksi jääkaappiin
Viime kuussa näin Iltasanomissa SikkeSumarin tomaattipiirakan reseptin. Resepti kolahti heti ja varsinkin juusto-majoneesitäyte kuulosti sellaiselta, mitä on pakko kokeilla
Olen tehnyt moneen moneen kertaan näitä alun perin SikkeSumarin resepteistä olevia sämpylöitä. Muutama viikko sitten bongasin Hesarin Torstai liitteestä gluteenittomien sämpylöiden reseptin, joiden esikuvana on tuo samainen resepti
Vuohenjuustoreseptin poimin SikkeSumarin kirjasta Sikke – Ruokaa rakkaudella Saarenmaalla. Alkupalana oli siis hunajaista, lämmintä vuohenjuustoa rapeiden leipätikkujen kera, pääruokana, jo blogista löytyvä resepti, kuharullia valkoviinikastikkeella ja jälkiruokana vaniljajäätelöä vanilja-rosmariinikastikkeella