Silakka alkuruoka reseptejä

Aringhe marinate - suomalais-italialainen antipasto

Aringhe marinate - suomalais-italialainen antipasto

Asettele nahattomat silakkafileet laakealle lautaselle. Tämä alkuruoka löytyy menuista nimellä acciughe tai alici marinate, marinoidut sardellit, ja se on yleinen antipasto merenranta-Italiassa, mausteet ja yrtit vaihtelevat vähän sen mukaan missä päin maata liikutaan

Juurella featuring Kaikki äitini reseptit

Koska silakka on lempikalani halusin sen ehdottomasti mukaan menuuseen. Alkuperäisessä ehdotuksessa aterian kruunasi lemon posset, mutta koska alkuruokani oli jo hyvin sitruunainen, vaihdoimme sitruunan puolukkaan ja hyvällä menestyksellä

Voitolla Winoon

silli, silakka ja hapankaali. Ensimmäinen alkuruoka ei ollut minulle ihan läpihuutojuttu. Ja tässä sitten todellakin lautasen täydeltä silakkaa