Puhdista simpukat raikkaassa vedessä harjaamalla. Lisää simpukat kampasimpukoita lukuunottamatta. Siivilöi keitinliemi toiseen kattilaan, kuumenna kiehuvaksi, lisää kampasimpukat ja hauduta pari minuuttia
Harjaa ja huuhtele simpukat tarkoin. Kaada simpukat joukkoon ja paista niitä muutama minuutti. Kääntele sekaan runsaasti persiljasilppua ja tarjoile simpukat höyryävän kuumina syviltä lautasilta
Tämä käsitys ei voisi olla kauempana totuudesta, sillä simpukat ovat todellista pikaruokaa. Heitä sellaiset simpukat pois, joiden kuori on rikki ja jotka eivät ollenkaan lähde sulkeutumaan kuorta napautettaessa
Ensimmäisenä resepteistä kokeiluun lähtivät tosiaan espanjalaiset simpukat. Espanjalaiset simpukat. Puhdista simpukat, nouki joukosta mahdolliset avautuneet kuolleet pois ja laita kiinniolevat elävät yksilöt jääkylmään veteen odottamaan