¼ tl sinapin siemeniä. Kastikkeesta tulee varmasti hyvää myös jotakin valmista mausteseosta käyttämällä, mutta omatekoinen mauste tekee siitä vielä pikkuisen parempaa
Täytteenä kunnon kerros juustoa ja se syödään sinapin ja ketsupin kanssa. Tämä ohje on löytynyt Tupun tuvasta jo viime vuoden puolella, mutta nyt vasta uskaltauduin testaamaan
Anna sinapin hieman jäähtyä ja purkita puhtaisiin lasipurkkeihin. Omatekoinen sinappi on helppoa ja nopeaa valmistaa, ja se säilyy jääkapissa hyvänä pitkänkin aikaa, joten syömättä se ei ole koskaan jäänyt
¼ tl sinapin siemeniä. Ohje on mukailtu tästä Maimin mokomin -blogin ohjeesta, lähinnä siksi, että kaapeistani ei aivan kaikkea sattunut tuolla sekunnilla löytymään
Tähän voit käyttää ihan tavallista sinappia ja vanhan ajan karkeata Dijon-sinappia, jotka ovat sinapin runko, joiden sekaan lisäät mausteita saadaksesi siitä ”oman” makuista
Tarjoile keitto viipaloidun sianlihan ja vahvan sinapin kanssa. 1. Pane herneet likoamaan yön yli. Kaada herneet ja liotusvesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua voimakkaasti muutamia minuutteja
Tarjoile keitto raa'an sipulisilpun sekä vahvan sinapin kera. Tämän perinteisen hernekeiton ohje on hieman paranneltu versio toissa vuonna julkaisemastamme reseptistä