Lisää sipulin joukkoon pannulle keitetty soijarouhe, porkkanakuutiot, kaprikset ja valkosipuli. Riittävä maustaminen onkin siinä sitten se keskeisin juttu
Viimeksi keittäessäni sienikeittoa aloitin keiton tuoreista koivunpunikki tateista jotka ruskistin sipulin kanssa, ja vasta keiton keittämisvaiheessa keksin lisätä toissavuotiset kuivatut suppilovahverot
Pieniä riekon rintoja oli vain neljä ja suurempia teeren rintoja kaksi viittä henkeä kohden, joten valmistin niistä alkupalalautasen, jolle tuli punaviinissä haudutettua teeren rintaa rosmariinilla , mustaherukka-punaviinikastiketta, pekoniin käärittyä riekon rintaa ruistaikinakuoressa sekä peruna-gruyèrepateeta, jonka maustoin tällä kertaa ruohosipulin sijasta vahvemmin salvialla