Sipulin maustaminen reseptejä

Luukku 9 - Silliä turkin alla

Luukku 9 - Silliä turkin alla

Levitä puolet perunaraasteesta astiaan sipulin päälle. Tärkeintä tässä on makujen tasapaino, jonka ehtona on ainakin vuorokauden maustaminen
Suppilovahvero ja koivunpunikkitattikeitto

Suppilovahvero ja koivunpunikkitattikeitto

Viimeksi keittäessäni sienikeittoa aloitin keiton tuoreista koivunpunikki tateista jotka ruskistin sipulin kanssa, ja vasta keiton keittämisvaiheessa keksin lisätä toissavuotiset kuivatut suppilovahverot
OHIAMMUTTUA SORSAA JA JÄNIKSENJÄLKIKEITTOA?

OHIAMMUTTUA SORSAA JA JÄNIKSENJÄLKIKEITTOA?

Pieniä riekon rintoja oli vain neljä ja suurempia teeren rintoja kaksi viittä henkeä kohden, joten valmistin niistä alkupalalautasen, jolle tuli punaviinissä haudutettua teeren rintaa rosmariinilla , mustaherukka-punaviinikastiketta, pekoniin käärittyä riekon rintaa ruistaikinakuoressa sekä peruna-gruyèrepateeta, jonka maustoin tällä kertaa ruohosipulin sijasta vahvemmin salvialla
Mielihyvää mieliruoasta!

Mielihyvää mieliruoasta!

reilun kilon kurkkuja, kolme valkosipulin kynttä, puolikkaan tuoreen chilin, merisuolaa, mustapippuria, nipun tuoretta minttua ja sitruunanmehua