Resepti on tässä kirjoitettu lähes yhteen pötköön. Poron sisäfileen ympärille rakennettu pääruoka sai lisäkkeekseen aavistuksen makeita ja kermaisia makuja palsternakkapyreestä, maa-artisokkasipseistä ja punajuurihillokkeesta, johon hain hapokkuutta mustaherukoilla
Ostettiin jo aiemmin pakastimeen pala naudan sisäfilettä, sellainen iso pötkö. Sämpylöiden väliin tuli siis salaattia, salottisipulia, pannulla paistettu ananasviipale, pihvi, juustoa, uppomuna (resepti löytyy aiemmista reseptivinkeistä) sekä majoneesia ja ketsuppia
Ajattelin, että jalostan reseptin sopimaan porsaan sisäfileeseen, kun ostin viime viikon Herttoniemen Ruokaosuuskunnan kaupasta Leppäniemen luomupossua
Tämä antaa enemmän makua kun esimerkiksi sisäfilee jossa periaatteessa ei ole rasvaa lainkaan. Joten jos haluat kevyttuotteita, suosittelen sinulle niiden etsimistä kaupan hyllystä, koska tämä resepti ei ole sinulle tarkoitettu
Tässä laitoin reseptiin broilerin rintafileitä, mutta olen siis käyttänyt tähän ruokaan myös broilerin sisäfileitä (myös marinoituja), ohutleikkeitä, minuuttipihvejä, suikaleita ja rintafileitä
Sisäfile – tomaattisalaatti. Spread the love – jaa resepti. Olet mun luottobloggari ja reseptisi ovat tuoneet paljon iloa ja elämyksiä meidän keittiöön
Meillä syötiin hiljattain hirvenlihasta tehtyä carpacciota, koska olimme onnekkaita ja saimme tänä vuonna pakastimeen myös hieman hirven sisäfilettä, jota en millään raaskinut kypsentää
Broilerin sisäfileet ovat muuten aivan ihania, joita tässäkin käytin. Mutta periaatteessa resepti onnistuu varmasti myös tavallisilla broilerin fileillä tai jopa suikaleilla