Valmistus. Eilen annoin vinkin naudan sisäfileestä jouluaterialle ja tänään eivät jää yhtään huonommalle lukijat, joiden ruokavalioon naudan-/häränliha ei syystä tai toisesta sovi
Valmistus on helppoa, ja nopeaa, ja hinnaltaankin ankanrinta on huokeampi vaihtoehto kuin esimerkiksi naudan sisäfile, joka perinteisesti mielletään illallisruuaksi
Tämä kannattaa muistaa kotonakin tehdessä – kun kaikki tarvittava on valmiina käden ulottuvilla, on annoksen valmistus ja kokoaminen hyvin yksinkertaista
Possun lihan valmistus joulukinkkua lukuunottamatta on ollut minulle useinmiten pettymys. En tiedä paistanko liikaa vai liian vähän, pannulla tai uunissa, mutta lopputulos on pääsääntöisesti mielestäni kuivaa
Liha niiden välissä on kuitenkin niin maukasta, että pihvien valmistus kannattaa. Ohje on melko monimutkainen, ja seuraavalla kerralla voisikin kokeilla, voisiko joitakin vaiheita yksinkertaistaa vai onko valmistusprosessin pedanttisuus juuri se, mikä tekee tästä täydellistä
Näin tehden koko aterian työläin vaihe on kastikkeen valmistus. Parsan paistaminen uunissaLaita kuoritut parsat uunivuokaan yhteen kerrokseen, lorauta päälle oliiviöljyä ja ripottele suolaa
Valmistus. Kypsennä kakkua uunissa n. Valmistus. Valmistus. Pääsiäinen, ihana syömisjuhla. ) Me tultiin mökille viettämään pääsiäistä ja jokaiselle päivälle oli suunniteltu super hyvää ruokaa