Uusi suosikkireseptimme on juuri sitä oivaltavuutta, mikä Samasta Padasta-kirjassa on parhaimmillaan - yhdistetään trendiruoka shakshuka, mutta tehdäänkin se siskonmakkarasta
Uudet ruokatrendit (Tarjouspossuramen, Tattaria ja tofua, Pinaatti-lehtikaalikeitto), kohtaa klassiset versiot (Oikeasti köyhat ritarit, Lihaperunasoselaatikko ja Siskonmakkara Hot Pot)aina sinne iki-ihaniin ruisrevittyihin pizzoihin asti, jotka saa nopeasti kasaan aamun pikkutunneilla tai viimeistään sen jälkeisenä päivänä
Purista siskonmakkarapallot pannulle ja paista ne öljyssä kypsiksi. Kuori ja viipaloi perunat. Mausta ne öljyllä, hienonnetulla valkosipulilla, suolalla ja rosmariinilla
Mutta niin vain kävi, että viime viikolla Markus valmisti suussasulavan hyvää siskonmakkarakeittoa ja eilen hän vielä sai minut syömään hevosenjauhelihapihvejä, jotka olivat myöskin todella todella hyviä