Skonssi reseptejä

Suolaiset skonssit

Suolaiset skonssit

Blogihiljaisuuden päättäköön skonssiohje, jolla tulee varmasti suussasulavia ja ihanan pehmeitä skonsseja
Skonssit kruunaavat aamupalan!

Skonssit kruunaavat aamupalan!

Skonssit ja brunssit. Skonssit maistuvat aina parhailta tuoreina, vielä lämpiminä, joten näitä ei kannata valmistaa ennakkoon, vaan tarjoilla reilusti iltapäiväteellä, jos aikainen aamu ei nappaa
Skonssit – englantilaiset teeleivät

Skonssit – englantilaiset teeleivät

Voitele skonssit vatkatulla kananmunalla ja paista 220-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia, kunnes skonssit tummuvat kauniisti päältä
Skonssit (Scones)

Skonssit (Scones)

Juustoskonssit. Omenaskonssit. Jaa taikina kahdeksaan osaan, muotoile palat pellille leivinpaperin päälle ja voitele munalla
Kardemumma-Päärynä Skonssit (Gf, V)

Kardemumma-Päärynä Skonssit (Gf, V)

Ohjeesta saat kuusi ihanaa skonssia, jotka voit nautta aamupalaksi tai iltateen kanssa. Näiden skonssien koostumus on täydellisen ilmava ja mehevä
Skonssit, teeleivät

Skonssit, teeleivät

Skonssit, kauraiset skonssit. Vielä kun väännetään nimeksi englanninkielellä skonssi niin jo on komiaa

Makeat skonssit

Paista skonsseja 225 asteen uuninlämmössä noin 10 minuuttia, kunnes skonssit ovat kohonneita ja kauniin värisiä
Skonssit on monet...

Skonssit on monet...

s. a. n. o. i. H. y. l. e. ,. k. u. t. v. h. ä. p. Y. r. m. j. U. ö. N. P. M. O. d. (. K. ). V. L. g. J. S. [. ]. E. b. 1. 9. 4. 2. 0. 5. c. I. -. 3. T. d l. t l
Skonssit (Scones)

Skonssit (Scones)

Siirrä skonssit leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Nauti skonssit aina vastapaistettuina, mieluiten lämpiminä
Skonssit

Skonssit

Skonssien ohjeita on tarttunut viime aikoina silmään monessakin paikassa. Skonssit syödään mahdollisimman nopeasti uunista ottamisen jälkeen
Skonssit purkissa

Skonssit purkissa

R. u. o. k. a. t. m. i. n. e. v. l. h. j. p. r. d. y. s. ,. A. ä. ö. J. g. M. S. D. Y. C. f. N. (. ). L. P. O. K. 8. -. 1. 2. c. =. 3. 7. 5. 0. /. V. +. Ä. T. ". t l

Skonssit

1. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Nypi kuivat aineet ja rasvat sormin murumaiseksi seokseksi. Lisää kerma (ja juustoraaste), sekoita tasaiseksi
Skonssit mansikkatäytteellä

Skonssit mansikkatäytteellä

Anna skonssien jäähtyä ritilällä. Halkaise skonssit ja levitä väliin mascarponeseosta ja paloiteltuja mansikoita

Klassiset skonssit

Lisää lopuksi sekaan maito ja korintit. Sekoita taikina tasaiseksi, mutta älä vaivaa. Muotoile taikinasta paksu pötkö jauhotetuin käsin ja jaa se noin 12 palaan