Skonssit, kauraiset skonssit. Kauraiset teeleivät on nopea valmistaa ja todella helppo resepti. Käytännössä ei mikään muu kuin nimi mutta kuitenkin skonssit on hieman paksumpia
Iltapäiväteen ehdottomasti tärkein osa – teen lisäksi tietenkin – ovat skonssit. Iltapäiväteellä skonssit nautitaan hillojen ja kerman kanssa, mutta niitä voi nauttia yhtä hyvin myös suolaisina suupaloina jättäen hillot ja kermat skonssin päältä pois
Skonssit. Múm Skonssit. Sivele skonssit maidolla ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia, tai kunnes skonssit ovat kohonneet ja niiden pinta on saanut kauniisti väriä
Skonssit tunnetaan myös alkuperänsä mukaisesti nimellä englantilaiset teeleivät. Suomessa ja muualla Euroopassa skonssit (Scones) mielletään usein pyöreiksi leivinjauheella kohotetuiksi leipäsiksi
Koulussa päädyttiinkin tyypillisesti yksinkertaisiin ja nopeasti valmistuviin ruokiin, joista eräänlaiseksi klassikoksi monien muiden joukossa kohosivat nopeat ja helpot skonssit eli teeleivät
Kardemummaskonssit ovat täydellinen mutusteluruoka. Kardemummaskonssit sopisivat erinomaisesti myös marraskuun ruokahaasteen teemaan, sillä ne ovat tavallaan sekä suolaista että makeaa syötävää