Postaamani sinikantinen Skyr on runsaasti proteiinia ja vähän kaloreita sisältävä laktoositon rahka. Skyr-rahkoja voi hyvin käyttää leivontaan ja jälkiruokiin, koska se kestää myös paistamista
Jos ihmettelet miksi mukana on kaksi Arlan Profeel tuotetta sekä kaksi Skyrrahkaa halusin ottaa nämä mukaan vertailuun siksi, että toiset näistä on makeuttu makeutusaineilla ja toiset sokerilla
Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita siihen rahka ja pilkotut ananaspalat. 300 g mango-ananasrahkaa (itse en tällaista löytänyt, joten miksasin seoksen maustetusta mangorahkasta ja ananaksen makuisesta Skyristä)
Rahka/Skyr/pannukakut. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää joukkoon rahka, suola,. Aamurahka. 1 prk rahkaa tai vanilja skyrriä. 1prk ehrman maitorahkaa