Sokeri ruusu reseptejä

Pullat ruusuiksi

Pullat ruusuiksi

lisää kananmuna, sokeri ja n. Viime vuonna villityksenä oli voitaikinasta tehdyt omenaruusut ja nyt halusin kokeilla näitä pullataikinaversioita
Ellen Svinhufvud kakku

Ellen Svinhufvud kakku

½ dl tomusokeria. Monessa kuvassa myös toistui tälläinen koristelu jossa oli vihreästä marsipaanista tehty rusetti kakun ympärillä ja vaaleanpunainen ruusu keskellä koristeena
Raparperi-mansikkapiiras ripauksella kardemummaa

Raparperi-mansikkapiiras ripauksella kardemummaa

Sekoita sokeri hyvin voin joukkoon. Oli pakko tallentaa keittiön ruusutkin koko värihehkussaan. Vatkaa kuuma sokeriseos valkuaisvaahdon joukkoon ohuena nauhana vatkaten samalla suurella teholla
Mansikka-kinuskikakku

Mansikka-kinuskikakku

Kakkujen täytteeksi valikoitui mansikkatäyte ja koristelu hoitui perinteisellä kinuskilla, kermapursotuksilla ja parilla sokerimassasta tekemälläni ruusulla
Raparperipiirakka vaniljaisella mascarpone/valkosuklaavaahdolla

Raparperipiirakka vaniljaisella mascarpone/valkosuklaavaahdolla

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Ruusu. Lisää raparperit, kaneli ja muscovadosokeri. 125 g voita tai margariinia 1 dl sokeria 1 keltuainen 3 dl vehnäjauhoja Raparperitäyte. 500 g raparperia 25 g voita 1 ½ tl kanelia 1 ½ dl muscovadosokeria 1 rkl maissitärkkelystä Mascarponevaahto. 125 g voita tai margariinia 1 dl sokeria 1 keltuainen 3 dl vehnäjauhoja Raparperitäyte. 500 g raparperia 25 g voita 1 ½ tl kanelia 1 ½ dl muscovadosokeria 1 rkl maissitärkkelystä Mascarponevaahto

Intialainen jälkiruoka

Sokeriliemi. Ota kattila liedeltä ja lisää ruusuvesi. Kuumenna hitaasti sokeria ja vettä paksupohjaisessa kattilassa, kunnes sokeri on sulanut
Suussasulavan täydellinen suklaakakku

Suussasulavan täydellinen suklaakakku

Vaahdota keltuaiset ja sokeri. Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi, siirrä kylmään. 2dl Sokeria. 2rkl Sokeria. Värillinen ruusu on sokerimassasta ja maalattu elintarvike väreillä 200g Tummaa suklaata. 2dl Sokeri. 2rkl Sokeri
Ruususen raparperimuffinssit

Ruususen raparperimuffinssit

Sokerikreemiruusupursotuksiin. Sen tulee olla notkeampaa kuin tavallinen sokerikreemi. Jos kermaruusujen pursottelu on koetellut kärsivällisyyttäsi tai et ole rohjennut siihen ryhtyä, suosittelen seuraavaksi askeleeksi Russian tip -tylloja
Ruusuinen vadelmakakku

Ruusuinen vadelmakakku

- Sekoita ruusuvesisokeriliemeen. - Vaahdota voi ja sokeri sähkövatkaimella kulhossa vaaleaksi vaahdoksi
Kuorintavoide

Kuorintavoide

Toisen makeamman ja pehmeämmän sokeripohjaisen, ja toisen hieman mausteisemman ja voimakkaamman suolakuorintavoiteen
(Malibu)rommi-rusina suklaakakku

(Malibu)rommi-rusina suklaakakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Voit koristella kakun myös esimerkiksi viinirypäleillä tai suklaakoristeilla tai ruusulla
Sitruunainen mansikkakakku

Sitruunainen mansikkakakku

sokeria yhtä paljon kuin munia. Muutama ruusu koristamaan ja siinä, kakku valmis. Vatkaa sokeri ja munat kestäväksi vaaleaksi vaahdoksi, nostele mukaan jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe sekä sitruunankuori
Baileys-mutakakku

Baileys-mutakakku

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokeri, siivilöity leivontakaakaojauhe ja vaniljasokeri. ) Kuvan ruusu on muuten saatu naapurilta, joka jakoi ystävänpäivänä kukkia talomme asukkaille
Prinsessakakku

Prinsessakakku

Sirottele kakun päälle tomusokeria siivilän läpi ja työnnä keskelle kakkua ruusu. Ja se on ainoa kakku mihin laitan sokerimassan tai marsipaanin päälle