½ dl tomusokeria. Monessa kuvassa myös toistui tälläinen koristelu jossa oli vihreästä marsipaanista tehty rusetti kakun ympärillä ja vaaleanpunainen ruusu keskellä koristeena
Sekoita sokeri hyvin voin joukkoon. Oli pakko tallentaa keittiön ruusutkin koko värihehkussaan. Vatkaa kuuma sokeriseos valkuaisvaahdon joukkoon ohuena nauhana vatkaten samalla suurella teholla
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Ruusu. Lisää raparperit, kaneli ja muscovadosokeri. 125 g voita tai margariinia 1 dl sokeria 1 keltuainen 3 dl vehnäjauhoja Raparperitäyte. 500 g raparperia 25 g voita 1 ½ tl kanelia 1 ½ dl muscovadosokeria 1 rkl maissitärkkelystä Mascarponevaahto. 125 g voita tai margariinia 1 dl sokeria 1 keltuainen 3 dl vehnäjauhoja Raparperitäyte. 500 g raparperia 25 g voita 1 ½ tl kanelia 1 ½ dl muscovadosokeria 1 rkl maissitärkkelystä Mascarponevaahto
Koristeeksi tein ruusun sinisestä sokerimassasta (vähän lisäsin vielä sinistä väriä massaan). Laiton täytteeseen ja pursotukseen vain hivenen sokeria, mikä oli ihan hyvä
Sokerikreemiruusupursotuksiin. Sen tulee olla notkeampaa kuin tavallinen sokerikreemi. Jos kermaruusujen pursottelu on koetellut kärsivällisyyttäsi tai et ole rohjennut siihen ryhtyä, suosittelen seuraavaksi askeleeksi Russian tip -tylloja
sokeria yhtä paljon kuin munia. Muutama ruusu koristamaan ja siinä, kakku valmis. Vatkaa sokeri ja munat kestäväksi vaaleaksi vaahdoksi, nostele mukaan jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe sekä sitruunankuori
Sulata voi ja sekoita joukkoon sokeri, siivilöity leivontakaakaojauhe ja vaniljasokeri. ) Kuvan ruusu on muuten saatu naapurilta, joka jakoi ystävänpäivänä kukkia talomme asukkaille
Sokerimassasta muotoiltu siili. Hääkakkuosioon tuli päälle simppelisti ruusu. Täytyy hankkia vielä sellainen silotin, jolla sokerimassan pinnan saisi aivan sileäksi
Sirottele kakun päälle tomusokeria siivilän läpi ja työnnä keskelle kakkua ruusu. Ja se on ainoa kakku mihin laitan sokerimassan tai marsipaanin päälle