Sokerikakkupohja. )terveisinErja Sokerikakkupohja. 3 munaa. 200 g pakastemansikoita (soseutettuna 1,5 dl). 0,25 dl mansikkatomusokeria. 20 g Pätkis Mini biteseja. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi (vatkasin yleiskoneella 12 min). Kiehauta osittain sulaneet mansikat kattilassa, lisää hillo- ja marmeladisokeri ja keitä 2-5 minuuttia. Rouhi tumma suklaa ja 20 g Pätkistä pieneksi. 3 munaa sokeria. 200 g pakastemansikoita (soseutettuna 1,5 dl). 0,25 dl mansikkatomusokeria. 20 g Pätkis Mini biteseja
Sokerikakkupohja. 23 cm vuokaan, päällisen teko n. 26 cm irtoreunavuoan avulla. 4 munaa. 2 dl vehnäjauhoja. 2. 200 g. 25 dl. 250 g tuorejuustoa. 250 g maitorahkaa. 2 rkl vaniljasokeria. 23 cm voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa kunnes kypsä. 15-20 sekuntia, kunnes liivate on kokonaan. 26 cm kakkuvuoan reunat. Täytekakut 23 cm vuokaa. 26 cm. 4 munaa
Aivan kuin sokerikakkupohja. 25 tl suolaa. 2 dl vehnäjauhoja. 3 munaa. 2 dl Priman vaniljakreemijauhetta (Sallisen vastaavaa jauhetta käytetään noin 1 dl). Laita uuni lämpeämään 200 asteeseen. Paista 200 asteessa n. 25 minuuttia, kunnes tuulihatut ovat nousseet ja saaneet kauniin värin pintaansa. 25 tl suolaa. 2 dl vehnäjauhoja. 3 munaa. 2 dl Priman vaniljakreemijauhetta (Sallisen vastaavaa jauhetta käytetään noin 1 dl)
Normaalisti annan perus sokerikakkupohjan vetäytyä yön yli ennen leikkaamista. 3 munaa. 1 1/2 dl sokeria. 2 dl kuohukermaa. 250 g mascarponejuustoa. 250 g ricottajuustoa. 2 tl vaniljasokeria. 200 g mansikoita paloiteltuna (käytin vadelmia). Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (∅ 26 cm) pohjan ja reunan väliin. 25 minuuttia. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä ilman kantta 2-3 minuuttia, kunnes raparperit ovat pehmeitä. 1 1/2 dl caster sugar. 2 dl double cream. 250 g mascarpone cheese. 250 g ricotta cheese. 2 tsp vanilla sugar. 200 g strawberries (I used raspberries). Line a piece of baking paper between the base and sides of a springform cake tin (∅ 26 cm). Bake in 175 degree C oven on second-lowest rack for about 25 minutes. Continue to cook with no lid on for about 2 to 3 minutes until soft. 3 munaa 1 dl sokeria. 1 1/2 dl sokeria. 5 liivatelehteä 2 dl kuohukermaa. 250 g mascarponejuustoa. 250 g ricottajuustoa. 2 tl vaniljasokeria. 200 g mansikoita paloiteltuna (käytin vadelmia). 1 1/2 dl caster sugar. 2 dl double cream. 250 g mascarpone cheese. 250 g ricotta cheese. 2 tsp vanilla sugar. 200 g strawberries (I used raspberries)
Nyt on valmiina neljä 20 hengen sokerikakkupohjaa ja teinpä siinä samalla valmiiksi pienen testierän muitakin herkkuja. Browniet ovat parhaimmillaan 1-2 päivää leipomisen jälkeen, joten nämä voit hyvin valmistaa jo tarjoilua edeltävänä päivänä. 200g tummaa suklaata. 3 munaa. 2tl tummaa kaakaojauhetta. 2dl vehnäjauhoja. 2. Lusikoi taikina minimuffinipellin koloihin ja paista +180 asteessa 12-15 minuuttia tai kunnes browniet ovat saaneet rapean pinnan, mutta ovat sisältä vielä hieman kosteita. 2dl kermaa. 2dl fariinisokeria. 2. 200g tummaa suklaata. 3 munaa. 2tl tummaa kaakaojauhetta. 2dl vehnäjauhoja. 2dl kermaa. 2dl fariinisokeria
Vaihtoehtoisesti voit tehdä pienemmän taikinan (noin 3 pientä munaa). Lisää jauhoseoksen joukkoon 2 tl piparkakkumaustetta saadaksesi siihen jouluisen säväyksen. 4 munan gluteeniton kakkupohja tai sokerikakkupohja. 2 rkl tomusokeria. Iloleipurin irtopohjavuoat ∅ 22,5 cm ja ∅ 26 cm. Valmista 4 munan kakkupohja joko tavallisen sokerikakkupohjan tai gluteenittoman kakkupohjan ohjeella halkaisijaltaan 22,5-senttiseen vuokaan. Vuoraa isomman irtopohjavuoan (∅ 26 cm) pohja leivinpaperilla ja sivele reunoille öljyä, jotta kakku irtoaa siistimmin. 250 W). 4 munan gluteeniton kakkupohja tai sokerikakkupohja. 2 rkl tomusokeria
Kakkupohjana on tavallinen sokerikakkupohja, ja moussen resepti on helppo sekä liivatteeton. 15cm vuokaan leivottu sokerikakkupohja, joka on kostutettu 1 dl vaniljamaidolla ja leikattu kolmeen osaan. 2 dl kermaa. 150 g mignonmunia (3 munaa). 15cm vuokaan leivottu sokerikakkupohja, joka on kostutettu. 2 dl kermaa. 150 g mignonmunia (3 munaa)