Sokerikakkupohja 2 munaa reseptejä

Sokerikakkupohja (myös gluteeniton)

Sokerikakkupohja (myös gluteeniton)

(Gluteeniton) Sokerikakkupohja. 2 tl. munia (kuvissa olevassa kakussa on 6 munaa). 1-2 tl leivinjauhetta. 2 tl. munia (kuvissa olevassa kakussa on 6 munaa). 1-2 tl leivinjauhetta
Sokerikakkupohjan valmistaminen

Sokerikakkupohjan valmistaminen

Sokerikakkupohjan teossa käytän nykyään aina painomittoja. Jos teet tumman sokerikakkupohjan, korvaa osa vehnäjauhoista
Tumma Sokerikakkupohja

Tumma Sokerikakkupohja

Se on perinteinen sokerikakkupohja, jonka leivon lasitekniikalla eli mittaan kaikkia aineita saman verran saman kokoisiin laseihin munien suhteessa
Täydellinen Gluteeniton Kakkupohja

Täydellinen Gluteeniton Kakkupohja

Löydät vinkit ja ohjeet aikaisempiin sokerikakkupohja -ohjeisiini linkeistä alta. 3 kanamunaa. 2. 3 munaa (15cm) noin 35 minuuttia ja 4-5 munaa (20cm) 45 minuuttia. 2. 3 kanamunaa sokeria
Mansikka-pätkiskakku

Mansikka-pätkiskakku

Sokerikakkupohja. )terveisinErja Sokerikakkupohja. 3 munaa. 200 g pakastemansikoita (soseutettuna 1,5 dl). 0,25 dl mansikkatomusokeria. 20 g Pätkis Mini biteseja. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi (vatkasin yleiskoneella 12 min). Kiehauta osittain sulaneet mansikat kattilassa, lisää hillo- ja marmeladisokeri ja keitä 2-5 minuuttia. Rouhi tumma suklaa ja 20 g Pätkistä pieneksi. 3 munaa sokeria. 200 g pakastemansikoita (soseutettuna 1,5 dl). 0,25 dl mansikkatomusokeria. 20 g Pätkis Mini biteseja
Raikas mansikkamoussekakku

Raikas mansikkamoussekakku

Sokerikakkupohja. 23 cm vuokaan, päällisen teko n. 26 cm irtoreunavuoan avulla. 4 munaa. 2 dl vehnäjauhoja. 2. 200 g. 25 dl. 250 g tuorejuustoa. 250 g maitorahkaa. 2 rkl vaniljasokeria. 23 cm voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa kunnes kypsä. 15-20 sekuntia, kunnes liivate on kokonaan. 26 cm kakkuvuoan reunat. Täytekakut 23 cm vuokaa. 26 cm. 4 munaa
Jouluinen täytekakku

Jouluinen täytekakku

PIenen ja korkean kakun saa leikattua oikein hyvin, kun kakkupohja on tarpeeksi jämäkkä eli normi sokerikakkupohjaa tukevampi
Éclair, suklaiset tuulihatut

Éclair, suklaiset tuulihatut

Aivan kuin sokerikakkupohja. 25 tl suolaa. 2 dl vehnäjauhoja. 3 munaa. 2 dl Priman vaniljakreemijauhetta (Sallisen vastaavaa jauhetta käytetään noin 1 dl). Laita uuni lämpeämään 200 asteeseen. Paista 200 asteessa n. 25 minuuttia, kunnes tuulihatut ovat nousseet ja saaneet kauniin värin pintaansa. 25 tl suolaa. 2 dl vehnäjauhoja. 3 munaa. 2 dl Priman vaniljakreemijauhetta (Sallisen vastaavaa jauhetta käytetään noin 1 dl)
Italialainen raparperi-juustokakku / Italian Rhubarb Cheesecake

Italialainen raparperi-juustokakku / Italian Rhubarb Cheesecake

Normaalisti annan perus sokerikakkupohjan vetäytyä yön yli ennen leikkaamista. 3 munaa. 1 1/2 dl sokeria. 2 dl kuohukermaa. 250 g mascarponejuustoa. 250 g ricottajuustoa. 2 tl vaniljasokeria. 200 g mansikoita paloiteltuna (käytin vadelmia). Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (∅ 26 cm) pohjan ja reunan väliin. 25 minuuttia. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä ilman kantta 2-3 minuuttia, kunnes raparperit ovat pehmeitä. 1 1/2 dl caster sugar. 2 dl double cream. 250 g mascarpone cheese. 250 g ricotta cheese. 2 tsp vanilla sugar. 200 g strawberries (I used raspberries). Line a piece of baking paper between the base and sides of a springform cake tin (∅ 26 cm). Bake in 175 degree C oven on second-lowest rack for about 25 minutes. Continue to cook with no lid on for about 2 to 3 minutes until soft. 3 munaa 1 dl sokeria. 1 1/2 dl sokeria. 5 liivatelehteä 2 dl kuohukermaa. 250 g mascarponejuustoa. 250 g ricottajuustoa. 2 tl vaniljasokeria. 200 g mansikoita paloiteltuna (käytin vadelmia). 1 1/2 dl caster sugar. 2 dl double cream. 250 g mascarpone cheese. 250 g ricotta cheese. 2 tsp vanilla sugar. 200 g strawberries (I used raspberries)
♥ Brownie-kuppikakut ja ihana kinuskikuorrute

♥ Brownie-kuppikakut ja ihana kinuskikuorrute

Nyt on valmiina neljä 20 hengen sokerikakkupohjaa ja teinpä siinä samalla valmiiksi pienen testierän muitakin herkkuja. Browniet ovat parhaimmillaan 1-2 päivää leipomisen jälkeen, joten nämä voit hyvin valmistaa jo tarjoilua edeltävänä päivänä. 200g tummaa suklaata. 3 munaa. 2tl tummaa kaakaojauhetta. 2dl vehnäjauhoja. 2. Lusikoi taikina minimuffinipellin koloihin ja paista +180 asteessa 12-15 minuuttia tai kunnes browniet ovat saaneet rapean pinnan, mutta ovat sisältä vielä hieman kosteita. 2dl kermaa. 2dl fariinisokeria. 2. 200g tummaa suklaata. 3 munaa. 2tl tummaa kaakaojauhetta. 2dl vehnäjauhoja. 2dl kermaa. 2dl fariinisokeria
Punatulkkujen joulukakku

Punatulkkujen joulukakku

Vaihtoehtoisesti voit tehdä pienemmän taikinan (noin 3 pientä munaa). Lisää jauhoseoksen joukkoon 2 tl piparkakkumaustetta saadaksesi siihen jouluisen säväyksen. 4 munan gluteeniton kakkupohja tai sokerikakkupohja. 2 rkl tomusokeria. Iloleipurin irtopohjavuoat ∅ 22,5 cm ja ∅ 26 cm. Valmista 4 munan kakkupohja joko tavallisen sokerikakkupohjan tai gluteenittoman kakkupohjan ohjeella halkaisijaltaan 22,5-senttiseen vuokaan. Vuoraa isomman irtopohjavuoan (∅ 26 cm) pohja leivinpaperilla ja sivele reunoille öljyä, jotta kakku irtoaa siistimmin. 250 W). 4 munan gluteeniton kakkupohja tai sokerikakkupohja. 2 rkl tomusokeria
Kakkupohja uuninpellillä

Kakkupohja uuninpellillä

Tällä ohjeella tehtyä kakkupohjaa ei voi leikata samoin kuin tavallista sokerikakkupohjaa, koska pohjasta tulee tosi pehmeä
Mignon Pääsiäiskakku

Mignon Pääsiäiskakku

Kakkupohjana on tavallinen sokerikakkupohja, ja moussen resepti on helppo sekä liivatteeton. 15cm vuokaan leivottu sokerikakkupohja, joka on kostutettu 1 dl vaniljamaidolla ja leikattu kolmeen osaan. 2 dl kermaa. 150 g mignonmunia (3 munaa). 15cm vuokaan leivottu sokerikakkupohja, joka on kostutettu. 2 dl kermaa. 150 g mignonmunia (3 munaa)