Kakku itsessään on 8 munan sokerikakkupohja + 4 munan kääretorttupohja. 8 munan sokerikakkupohja. Meillä esikoinen täytti viime viikolla 17 vuotta ja halusi muutamalle ystävälleen tarjota tänään kakkukahvit
Kahvin (4 pannullista) ja limsan (3 l cokis, 3 l Mounatin dew ja 1½ l Dr Pepper) lisäksi tarjolla oli alpakkakakku (nyt 1½x suklaakakku, päällystetty kermavaahdolla jossa vähän rahkaa, kermaa taisi olla reilu 3 dl ja rahkaa 2 dl, sokeria vajaa desi + vanilja), hedelmäsalaattikakku, pullakranssi (2½ dl taikina) ja kääretorttu perunajouhoilla, välissä omena-karhunvatukkahilloa. Leivo tavallinen sokerikakkupohja 26-28 cm kakkuvuoassa
perustäytekakkua/sokerikakkupohjaa, käytän nykyään aina samaa tekotapaa kakuissa. perustäytekakkua/sokerikakkupohjaa, käytän nykyään aina samaa tekotapaa kakuissa
Pohjana on kuuden munan sokerikakkupohja ja täytteenä marjamoussee tällä perusohjeella. Täytettä en missään nimessä raaski pois heittää ja kääretorttuunhan sellainen marjamoussee sopii varsin mainiosti
Tosin oon leiponu elämäni aikana niin paljon, että silmä on harjaantunu sen verran, ettei tarvi millien ja senttien tarkkuudella olla mittaamassa, jotta tulos olisi syötävä)Omenarahka täytteinen kääretorttuEnsiksi täytyy sanoa, etten jaksanut etsiä mitään varsinaista kääretorttupohjan ohjetta, joten tein perinteisen sokerikakkupohjan
Nykyisin vuorauksen muodostavat kääretorttu- tai kakkuviipaleet tai rengasmuottia vasten ladotut sormikeksit, täytteen muodostaa mousse, bavarois, jäätelö, sorbet tai näiden yhdistelmä
Pohjaksi kokeilin minulle ihan uutta (joo uskokaa tai älkää, mutta olen tähän asti tehnyt kaiken kääretorttu pohjilla =D ) sokerikakkupohjaa, joka ilokseni onnistui mielettömän hyvin ja tätä käytän kyllä jatkossakin