Sokerikakkupohja mikrossa miten reseptejä

Éclair, suklaiset tuulihatut

Éclair, suklaiset tuulihatut

Aivan kuin sokerikakkupohja. Lämmitä mikrossa n. Alla olevasta kuvasta näkee joten kuten miten tuulihattutaikinalle käy uunissa
Éclair, suklaiset tuulihatut

Éclair, suklaiset tuulihatut

Aivan kuin sokerikakkupohja. Lämmitä mikrossa n. Alla olevasta kuvasta näkee joten kuten miten tuulihattutaikinalle käy uunissa
Ice Age-kakku vohvelisella siirtokuvalla

Ice Age-kakku vohvelisella siirtokuvalla

Lämmitä turvonnut liivateseos mikrossa. ) Vähän kyllä jänskätti miten kuvan kanssa käy, se kun oli ihan rytyssä yhdessä vaiheessa

Äitienpäiväkakku helposti, raikkaasti ja/tai näyttävästi - ohjeet kolmeen suosikkikakkuun ja koristeiden tekoon

Täytekakun pohjana käytän itse aina perinteistä sokerikakkupohjaa yhtäpaljon -kakun periaatteella eli otan kolme yhtä suurta lasia, rikon yhteen haluamani määrän kananmunia (viidellä munalla saa jo aika reilunkokoisen kakun yhden perheen tarpeisiin), laitan toiseen lasiin tilavuudeltaan yhtä paljon sokeria kuin ensimmäisessä on munia ja kolmanteen vehnä - tai gluteenittomia jauhoja
Angry Birds kakku

Angry Birds kakku

Tee sokerikakkupohja edellisenä päivänä valmiiksi. Liuota liivatejauhe sitruunan mehuun, anna turvota ja lämmitä mikrossa n
Vadelma-sitruunatäytteinen kakku

Vadelma-sitruunatäytteinen kakku

Tee ensin sokerinkakkupohja (ohje sokerikakkupohjaan tulossa lähiaikoina). Kun jauhe turvonnut, lämmitä seosta mikrossa, kunnes liivate on kokonaan liuennut sekaan (n
Syntymäpäiväkakku 2-vuotiaalle (vol. 1)

Syntymäpäiväkakku 2-vuotiaalle (vol. 1)

Eli kakku on perinteinen sokerikakkupohja, jonka välissä suklaatäytettä ja marmeladia. tai lukea jostain miten parhaiten soveltuvat
Raparperi-valkosuklaakakku

Raparperi-valkosuklaakakku

Leikkaa sokerikakkupohja poikittain kolmeen osaan. Sulata voi ja suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Voit käyttää kaupan sokerimassaa tai sitten voit kokeilla, miten sokerimassa tehdään itse
E.T. -kakku

E.T. -kakku

Kakkua varten tein muotoilemista paremmin kestävät voi-sokerikakkupohjat, sillä perus sokerikakkupohja olisi ollut liian höttöinen