Viime viikonloppuna tuli tehtyä pitkästä aikaa pari sokerimassalla koristeltua täytekakkua. Alkuperäinen suunnitelma oli, että kokeilen tehdä spidermanin ensin itse ja ellei muotoilu luonnistu halutulla tavalla, niin turvautuisin kaupan valmiiseen hämikseen
Muotoilin sokerimassahahmot alkuviikosta, jolloin ne ehtivät kuivua pääpäiväksi. Jokaisessa projektissa on yleensä omat haasteensa ja taas tuli uusi yksi sellainen selätettyä, nimittäin Disneyn frozen piirretyn hahmojen muotoilu sokeriamassasta
Sokerimassaa (värjätty kaakaojauheella ruskeaksi). Kakun muotoilu & koristelu. Voikreemiä tarvitaan lähes aina sokerimassalla päällystetyissä kakuissa kakun ja sokerimassapinnan välissä, ettei sokerimassa pääse kostumaan
sokerimassa, jota en varmaan enää tulee koskaan käyttämään muualla kuin koristeissa. Toinen tapa saattaisi olla säilyttää tuoretta massaa ilman kelmuja pöydällä, niin se hieman kuivahtaisi ja muotoilu helpottuisi
Kuorrute uhkasi tuolloin haljeta, joten tällä kertaa heitin joukkoon myös kosteampaa sokerimassaa. Se oli tarpeeksi elastista ja kosteaa, jotta nostaminen ja muotoilu onnistui ilman repeämiä
Tässä kakussa on sokerimassaa aika reilusti paikoin. Autokakun tekemiseen ei siis tarvitse autovuokaa välttämättä, vaan muotoilu onnistuu helposti myös näin