Sen sijaan, että sulattaa ensin pannulla sokerin ja lisää voin siihen ja vasta sen jälkeen omenat, voi ensin sulattaa voin, kuullottaa siinä omenoita ja vasta sen jälkeen lisätä sokerin
palaneet kohdat tomusokerin ja manteleiden alle. ei kyllä pannaripalojen karamellisointikaan auttanut. Revitään sitten palasiksi ja paistetaan vielä uudelleen voin, sokerin ja manteleiden
Pikkuhiljaa sokerin väri alkaa muuttua. lopeta karamellisointi. Kun tumman teen väri on saavutettu, nosta kattila varovasti patalaput käsissä tiskialtaaseen ja kaada loppu vesi edelleen patalaput käsissä kattilaan sokerin joukkoon
Itse lisäsin joukkoon sokerin lisäksi vielä pienen ripauksen chiliä. Jouluna uskaltautuin koittamaan kokonaisten manteleiden ja pähkinöiden paahtamista ja karamellisointia paistinpannulla nähtyäni sellaisia pikku murusia blogissa
Lueskelin tuossa netistä, että aika monelle on käynyt niin, ettei seos ole oikein hyytynyt, mutta vinkiksi monessa paikassa annettiin vanukkaiden valmistus jo edellisenä päivänä ja sitten sokerinkaramellisointi nopeasti (1-2 minuuttia) uunissa grillivastuksen alla tai sillä ihanalla töhöttimellä
Anna sokerin sulaa miedolla lämmöllä. Pähkinöiden karamellisointi. Yhteistyössä. Exotic Snacks. Heipsun,. Viime viikonloppuna istuttiin iltaa mun parhaiden ystävien kanssa