voissa pannulla, maustetaan paistettaessa suolalla, halutessaan voi. Olen erään Facebookin ruokaryhmän kautta tutustunut Rikuun joka on valtavan hyvä ruoanlaittaja
Lisäsin nykykieliseen ohjeeseen linnun täytteet (antoivat mukavasti makua, ja toivat ruokaan sen puuttuvan kotimaisen elementin), ja haudutin sorsaa liemessä, välillä käännellen
Lisäkkeeksi paistoin pannulla kuutioitua sellerinjuurta ja tatteja, jotka maustoin. JOULUKALENTERI. Toisen adventin ruoka sai innoituksen valtakunnan itsenäisyyspäiväjuhlien sorsapuistosalista, jossa presidenttiparin juhlavieraat nauttivat suomalaisia herkkuja notkuvista pöydistä
Vihdoinkin päästää tekemään sorsaa. Sorsaa perinteiseen tapaan valmistetaan vaikkapa näin. Patavalmiita sorsia eli patavalmis tarkoittaa riiputettua, puhdistettua ja sulatonta ja tupetonta sorsaa
Paista rintafileitä kuumalla pannulla n. Olemme jo muutaman vuoden ajan päässet keskimäärin kerran vuodessa tyhjentämään heidän pakastintaan ja hyvin usein pöytään on päätynyt juurikin sorsaa
Viimeksi kun kokkailin sorsaa tein sorsalle calvadoksella liekitetyn omena-kaneli kastikkeen, mutta tällä kertaa valmistin vadelmista,punaviinistä ja balsamicosta siirappimaisen kastikkeen jolla valelin lihat ennen lautaselle päätymistä ja kastikkeen virkaa hoiti vadelma-karpalomajoneesi