1. Irrota silakkafileistä nahka. Sekoita etikkaliemi ja kaada se fileille. 2. Pidä silakoita liemessä vähintään pari tuntia, mielellään puoli vuorokautta
Yksi kesän parhaista anneista blogeissa (alevinkkien lisäksi) on tietysti se, että ihmiset liikkuvat paljon ja on mahdollisuus saada vinkkejä omiin tuleviin kesäreissuihin
Enpä olisi uskonut, että kirjoitan vielä tällaisenkin postauksen. Yritän ajatella, että kaipa tämä vaihe on aika luonnollinen osa minkä tahansa luovan työn kaarta
Illan viimeinen etappi suuntasi Sorsapuiston läheisyyteen Hellaan & Huoneeseen. Tämän viikon maanantaina alkoivat jälleen Saksan viiniviikot eli Riesling- ja Spätburgunder -viikot
Kameran kuvamuisti täynnä, hiertyneet jalat, pari päivää kestänyt darranpoikanen, siellä täällä leijuvia puuhkanpalasia, käyntikortteja, naurua, kysymyksiä, ärsytystä, oivalluksia
(*Pääsin pressikortillani museoon ilmaiseksi). Eilinen oli monessa mielessä historiallinen päivä. Ensinnäkin, Tampereella avattiin maailman ainoa Muumimuseo