R. a. k. s. t. n. l. e. h. i. ä. K. O. d. u. r. m. ,. o. p. j. ö. y. v. J. T. A. -. P. 1. 7. 5. g. /. 2. 0. (. ). 3. S. L. V. M. N. H. d l. t l. g ). s e
Koristeeksi suklaata ja mandariini tai mitä ikinä itse keksii. Kuumenna appelsiinin mehu kiehuvaksi ja lisää siihen liivatteet, sekoita huolellisesti täytteeseen
)) Kakun makumaailma on aikamoinen sikermä ilman suuria suunnitelmia, mutta niin vaan vanilja, appelsiini ja valkosuklaa muodostavat ihanan yhdistelmän
Suklaan voit sulattaa kotikeittiössä kahdella tavalla. Kuumenna appelsiinimehutiiviste mikrossa tai liedellä höyryävän kuumaksi, melkein kiehuvaksi, ja sekoita liivatelehdet nesteen joukkoon
Perinteinen New Yorkin juustokakku saa kivaa lisämakua appelsiinista ja valkosuklaasta. Olin jo pitkään haaveillut paistetusta juustokakusta ja koska halusin kokeilla jotain itselleni uutta, päätin maustaa juustokakun appelsiinilla ja valkosuklaalla
Lyyra sopii erinomaisesti toteutettavaksi suklaakoristeena. Pese appelsiini ja raasta kuori. Kuvio jäljennetään leivinpaperiin ja suklaa pursotetaan ääriviivoja mukaellen
En ole koskaan ollut Fazerinan ystävä (suklaa ja appelsiini ei vaan mielestäni toimi yhdessä) ja vähän epäilytti, kun Bites-palat ja pohjassa käytetyt keksit paistuivat reilusti appelsiinilta
Sulata tummaa suklaata mikrossa ja pursota appelsiiniviipaleiden päälle. Sulata margariini kattilassa ja lisää margariinisulan joukkoon paloiteltu suklaa