g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g. g ). R. a. k. s. t. n. l. e. h. i. ä. K. O. d. u. r. m. ,. o. p. j. ö. y. v. J. T. A. -. P. 1. 7. 5. /. 2. 0. (. ). 3. S. L. V. M. N. H. d l. t l. s e
Yleensä käytän moussekakuissa Veto pohjaa johon ohje blogistani löytyy myös. Jääkaapissamme on aina saatavilla kermaa, suklaata ja tuorejuustoja joten niistähän syntyy kuin itsestään raikas ja ihana moussekakku
VALKOSUKLAAKERROS. Sulata valkosuklaa ja sekoita vaniljarahkan kanssa yhteen. Kuumenna suklaa ja kuohukerma kattilassa ja sekoita tasaiseksi, sileäksi seokseksi
)) Kakun makumaailma on aikamoinen sikermä ilman suuria suunnitelmia, mutta niin vaan vanilja, appelsiini ja valkosuklaa muodostavat ihanan yhdistelmän
Sulata voi ja suklaa. Vanilja-juustokakku browniepohjalla (22 cm irtopohjavuokaan). 120 g voita. 120 g tummaa suklaata. 400 g vanilja tuorejuustoa. 120 g voita. 120 g tummaa suklaata. 3 kananmunaa 400 g vanilja tuorejuustoa
Suklaa-nougatjuustokakku. suklaa-nougat juustokakun ja vuoka toimi siinä loistavasti. Kakun pohjaan kokeilin suklaamysliä, mutta en ollut täysin vakuuttunut siitä, joten ohjeeseen laitoin keksipohjan
Tämä täyteläisen suklainen suklaa-nougatjuustokakku hurmaa kaikki suklaan ystävät. Suklainen ja rapea keksipohja, täyteläinen suklaa-nougat massa ja herkullinen suklaakuorrute