Nyt kakuissa on panostettu vielä entistä enemmän mehevään pohjaan ja kakun makuun eikä kakkua kuorruteta ollenkaan vaan koristellaan esimerkiksi suklaalla ja tuoreilla marjoilla
Levitä kuorrute jäähtyneen kakun päälle, koristele mustikoilla ja kookoslastuilla. Tänä synttärinä halusin tehdä kakun, joka ois mehevä, muttei liian tuhti
Anna jäähtyä hetki ja kaada sula kuorrutekakun keskelle. Päälle sulatin suklaata ja koska kotimaisia marjoja ei vielä saa mistään, ostin kakun koristeeksi irtokarkkihyllystä mansikan- ja vaniljanmakuisia toffeepalloja
Olin valmistanut suklaakakun, johon tein minttuvalkosuklaatäytteen. Pidimme Anninunissa Annin ja Dr Sugar blogin Jinnan kanssa yhteisen leivontapäivän, jonka aikana jaoimme vinkkejä ja kokeilimme erilaisia kakunkoristus ja pursotusjuttuja
Mun piti tehdä kakun kuorrutuksesta kolmivärinen käyttämällä kolmea erilaista suklaata, mutta juuri nyt, elämäni ensimmäistä kertaa, mokoma maitosuklaa kärvähti mikrossa
Poista hyytyneen kakun ympäriltä irtopohjavuoka ja valuta päälle jäähtynyt suklaaganache. vähiin, mutta kakun leivoin ja valmistin hieman paremman aterian