Sulata paloiteltu suklaa mikrossa keskilämmöllä. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaa. Pane pohjalle marenkilevy, levitä sen päälle kolmannes suklaavaahdosta, viipaloituja mansikoita ja vähän hilloa
Yyterin dyynimuodostelmat tuovat mieleen suklaamarengin vai onko se vain ruokafriikin silmissä. Ihan pelkällä kerman lisäyksellä, marjoilla ja suklaaraidoillakin saa mahtavan kakun
Sulata tumma suklaa ja levitä se pullasutilla pohjien päälle. tummaa suklaata. tummaa suklaata 50 g sulatettuna. 1 prk Minttusuklaarahka (Valio). 5-10 kpl After Eight -laattoja palasteltuna (tai muuta minttusuklaata)
Täytteenä kakussa on piparminttukerma ja päällä suklaaganache sekä piparminttukarkkirouhetta. Rakastan marenkikakkuja, ne on joulupöytäänkin hyvä valinta, koska marenkipohja on kevyempi vaihtoehto raskaamman ruoan jälkeen
Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa ja laita pursotinpussiin tai minigrippiin. Katselin eilen reseptejä aikeenani valmistaa Ellen Svinhufvudin kakku joka on eräänlainen marenkikakku
suklaatryffeleitä. Suklaa sulatetaan vesihauteessa ja lurutellaan marenkipohjien päälle. Lusikalla marenki suklaineen päivineen tasoitellaan niin sieviksi ympyröiksi kuin mahdollista niin, että suklaa jää kauniiksi raidoiksi
Tämän kakun muokkasin (taas) Leila Lindholmin Pala kakkua -kirjasta suklaa pavlovan pohjalta. Marenkikakku on kuulemma kaikkein parasta, joten sitä oli tietenkin tehtävä