Teemana on suklaa, joten ajattelin, että tämä resepti on ehdottomasti jakamisen arvoinen. En vielä viisi minuuttia sitten tiennyt, mitä "parfait" tarkoittaa, mutta oletin aina sen olevan synonyymi kestämättömän herkulliselle
Sekoita munakreemiin kerma ja suklaa. 1 ½ dl raastettua tummaa suklaata. 1. Vatkaa keltuaiset ja sokeri ilmavaksi vesihauteessa, lämpötila ei saa nousta yli 50 asteen
Rouhi suklaa ja pyöräytä lopuksi massaan. Jäädyke on alunperin ranskalainen jälkiruoka, ranskankieliseltä nimeltään parfait, jonka ensimmäiset tunnetut reseptit ovat 1800-luvun lopusta. 50 g valkosuklaata rouheena. 50 g valkosuklaata rouheena
) Ensimmäisenä testailin limen-valkosuklaa makuista, mutta luulisin että tällä samalla ohjeella pystyy tekemään mitä tahansa makua kun vaan limen sekaan sekoittaa vaikkapa marjoja