Lisää tämän jälkeen sulatettu ja jäähdytettu suklaavadelma tuorejuustoseokseen. Jääkaapissamme on aina saatavilla kermaa, suklaata ja tuorejuustoja joten niistähän syntyy kuin itsestään raikas ja ihana moussekakku
Sulata rasva ja suklaa miedolla lämmöllä kattilassa ja siirrä pois levyltä. Tämä ihana juustokakku on yhtä aikaa suklainen, kinuskinen, vadelmainen, mehevä, raikas, täyteläinen ja samettisen pehmeä
appelsiini, minttu, Amaretto, rommi, vadelma ym. Suklaamousse on äidin herkkua. Suklaamoussessa on muutama tekovaihe jos se oikein haluaa tehdä, mutta vaikea se ei missään tapauksessa ole
banaani, vadelma, mansikka, suklaa, sitruuna, päärynä,passion ja kirsikka. Usein ainakin toiseen kerrokseen pääsee vaniljainen marjamousse, jonka voi yhdistää suklaamoussen tai valkosuklaamoussen kanssa