Itse lomailen vasta heinäkuun puolessa välissä ja ihan pikkuisen sitä jo odottaa. Valmistamani suklaakakku vilkku ja kuvissa, mikä oli myös hyvin maukas ja suklainen
SUKLAAKAKKU. Kakku on 18cm vuokaan tehty ja täytteeseen ei tosiaan tarvita ollenkaan liivatetta, vaan se pysyy välissä ihan itsekseen. 200 g Maustamatonta tuorejuustoa (Philadelphia)
Lisäksi tein toista riskitöntä suosikkikakkuani eli jäädytettyä suklaakakkua, koristeet kirsikoilla. Lopputuloksessa on Ranskasta tuotettua mantelijauhetta (on siellä huomattavasti halvempaakin), värjätty erikoiskaupasta ostetulla värijauheella (ostettu ihan Tampereelta kuitenkin), välissä keltaisissa on lemon curdia (erikoiskaupasta), vaaleanpunaisissa on valkosuklaa-cremefraiche -täyte, ja maitosuklaan välissä tummaa suklaata creme fraichella
Lähdin tutkailemaan erilaisia red velvet -reseptejä ja havaitsin, että moni ohje muistuttaa mehevän suklaakakkupohjan ohjetta, mielipohjaani juuri sen ihanan pehmeän rakenteen ansiosta
Suklaakakkupohja. Mehevien suklaa-, vadelma- ja vaniljakakkujen välissä ja päällä on mitäpä muuta kuin suklaista, vadelmaista ja vaniljaista suklaatuorejuustokuorrutetta
Suklaakakkua kokeilin tehdä itselleni uudella ohjeella. Teimme kaksi täytekakkua, joista valkoinen vaaleanpunaisilla marsipaaniruusuilla ja nonparelleilla koristeltu on tavallinen täytekakku, jonka välissä oli mansikkahilloa
Balilainen (raaka) suklaakakku. Peruslihapullat ovat aika takuuvarma ruoka – suurin osa lapsista ja aikuisista pitää niistä ja niitä on yllättävän kiva popsia vihannesten välissä
Leivoin tuona päivänä myös yhden asukkaan avustuksella suklaakakkua. Kakun päälle tein vastaavanlaisen seoksen kuin välissä on, mutta käytin tummaa suklaata ja hieman vähemmän maitorahkaa
Myös tätä maustettua massaa voi käyttää täytekakun välissä. Ohjeen perustana on helppo ja herkullinen suklaakakku -postauksen resepti, mutta tällä kertaa vain muuntelin sitä hiukan yhdistäen appelsiinin ja suklaan