Anna Hildan reseptipankki & koekeittiö täyttää 13. 8. 2015 viisi vuotta. Uskomatonta, että nyt jo viiden vuoden ajan, aina viiden päivän välein on bittiavaruuteen ilmestynyt uusi resepti
Suklaakuorrutus+koristelu. Suklaakuorrutus. Suklaakuorrutus+koristelu. Kinderpiirakka taitaa olla tämänhetken Mokkapala, sen verran suosittua tämä melko helppotekoinen suklaaherkku nykyään on
Pohja on kuin pehmeä keksi, jota pystyy helposti leikkaamaan, täytteenä runsaasti voita sisältävä kreemi, johon on sekoitettu Daimia ja pinnalla suklaakuorrutus
Levitä yksi kerros suklaakuorrutusta pohjalle, heti päälle kerros vadelmakermaa. 8 cm halkaisijaltaan, toisessa on suklaakuorrutus päällä ja vadelmatäytettä välissä, toisessa päinvastoin. Levitä lopuksi ohut kerros suklaakuorrutusta kakun päälle ja reunoille, laita jääkaappiin hyytymään noin 30 minuutiksi
Suklaakuorrutus. Suklaakuorrutus. Vappuun on viikon verran aikaa joten nyt on hyvä aika tehdä simaa. Tänä vuonna ajattelin tehdä ihan itse simaa, sitä varten taisin ostaa oikein ämpärinkin jo viime vuonna
Pinnalta löytyy pehmeää suklaakuorrutusta, koska suklaata ei koskaan voi olla liikaa. Suklaakuorrutus. Viimeisin pätkisleivonnaiseni Pätkis-Moussekakku Brownies-pohjalla saavutti niin valtaisan suosion, että piti kehitellä taas jotain uutta herkkua tuosta maailman parhaasta minttusuklaapatukasta
Suklaakuorrutus. Valmista suklaakuorrutus kaatamalla sulatettu voi kuutioidun suklaan päälle. Lusikoi jäähtynyt suklaakuorrutus kakun päälle ja asettele koristepossut paikoilleen
kakun pinnalle suklaakuorrutus. Tämä kinuskinen herkkupala katoaa nopeasti parempiin suihin. Leivoin tätä viime keväänä ensimmäisen kerran ja kakku oli vähintään yhtä hyvää kuin muistelinkin