Tiedän kyllä ihmisiä, jotka eivät välitä makeista letuista, mutta suolaiset täytteet uppoavat erityisen hyvin (krhm, yksi saattaa istua tuossa vieressäni)
Tähän itse nimeämääni kategoriaan kuuluvat kaikenlaiset pizzat, hampurilaiset, wrapit, tortillat, voileivät, piiraat, bagelit sekä suolaiset vohvelit ja letut (jne
letut uudestaan painavalla pannulla ja jatka paistamista toiset pari minuuttia. Röstien resepti onkin enemmän tekniikka kuin ruokaohje, sillä raaka-aineiden määrän voi huoletta moninkertaistaa lettumäärän tarpeen mukaan
Nyt, kun meillä oli juuri sopivat banskut jääkaapissa, kokeilin tätä yksinkertaista reseptiä. Banaani ja kananmunat sekaisin, paistetaan lettupannulla ja hetkessä makeat banaaniletut ovat valmiita
Suolaiset täytteet. Taikina oli todella riittoisaa ja vain hyvin pienikin määrä riitti vohvelirautaan, pari ensimmäistä vohvelia meinasivat pursua yli, mutta onneksi letut pysyivät todella hyvin kasassa ja niiden sitko esti taikinavalumat
Toinen lettu vaan toisen kanneksi ja kuumennus kuivalla paistinpannulla molemmin puolin kunnes täytteet olivat lämmenneet, eli myös juusto oli sulanut letut toisiinsa liimaten