Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja feta ja lisää ne taikinaan. ne ovat oiva vaihtoehto esimerkiksi niille ainaisille suolaisille piirakoille, sillä mahdolliset ylijääneet muffinssit on helppo säilöä pakkaseen juhlien jälkeen
Fetaa ja tomaatteja laitoin enemmän kuin ohjeessa sanottiin. Paistoin muffinssit noissa tylsissä valkoisissa vuoissa, sillä kattauksen väriin ei sopinut muut värit
Lopputulos oli mielestäni todella onnistunut ja mikä parasta, muffinssit käyvät hyvin suolaisina välipaloina tai juhlatarjottavina viljaa vältteleville
annosvuokamunakkaan voi tehdä myös munakasmuffinssina tai munakasmuffinssit vastaavasti annosvuokiin) Munakasmuffinssi aurinkokuivatulla tomaatilla, fetalla ja pinaatilla
Ruistaikinan päällä lohta ja fetaa tillijuustokermassa. Lohifetatäyte. fetaa (n. suolaa (sekoita munat, juusto, kerma, jauhot ja suola ja lusikoi lohen ja fetan päälle)
Munakasmuffinssien idea löytyi Terapiakokkausta-blogista – täytteet tosin sovelsin itse – mansikkamuffinssit taas toteutuivat MonkeyFood-blogin esittelemää reseptiikkaa noudatellen
Pyörin netin ihmeellisessä maailmassa ja vastaan tuli australialainen Martha Goes Green sivun resepti jossa yhdistettiin feta, parmesan-juusto, pinaatti ja kurpitsa suolaisiksi muffinseiksi muiden mausteiden kera