Pirkka suolalihasiivut. Itse laitoin tällä kertaa päälle Snellmannin perhekinkkusiivujen puolikkaista rullattuja kinkkurullia, Pirkan suolalihasta rullattuja rullia, halkaistuja punaisia viinirypäleitä, vähän ruohosipulia ja persiljaa
Il Guanciale, on hieman pekonia muistuttava suolaliha possun kaulasta ja/tai poskesta. Roomalaisesta Carbonarasta on ollut meillä puhetta aiemminkin ja perusreseptikin jo löytyy
Runsastäytteisille leivilleen he ovat keksineet käsittämättömiä nimiä, kuten Sol over Gudhjem eli ”aurinko Gudhjemin yllä” (ruisleipä, savusilli, purjo- tai keltasipuli, raaka munankeltuainen, Dyrlægens natmad eli ”eläinlääkärin yöpala” (ruisleipä, maksapasteija, suolaliha, lihahyytelö ja sipulirenkaat), Stjerneskud eli ”tähdenlento” (vehnäleipä, lehtisalaatti, tomaattiviipaleet, leivitetty punakampela, höyrytetty punakampela, päällä majoneesilla, kaviaarilla ja sitruunaviipaleella höystetyt katkaravut)
Katśissa cornedbeef sänkkäri eli suolalihaleipä. Boss, haluatko maistaa, kutsui kokkipoika ennen leivän kasaamista ja eihän annokseen muuta kuulunutkaan kuin leipä, runsaasti, siis runsaasti, suolalihaa, sinappia ja kylkeen pari suolakurkkua
suolalihaa niin jätä suola pois. Oho, tulipas tumma kuva, noooohhhh. Mut tää on ihanaa viikonloppuruokaa, vähän kuin nyhtöpossua mut musta ei oikein sitten sitäkään, testaa ja maista ite
Hienonna suolaliha ja sekoita täytteeseen. 170 g suolalihaa. 170 g suolalihaa. Tyttäremme syntymäpäivillä oli makean lisäksi tarjolla tietenkin myös suolaista