Suomalaistakotiruokaa - mestarikokkien reseptipankki. Tai mistäs minä tiedän, millaista kotiruokaa teillä muilla laitetaan, mutta meillä harvemmin on kanaballotinea tai kahvikaritsaa, karpalopiirakkaa ja kotitekoista kinuskijäätelö tai lakka creme bruleeta arkiruokapöydässä
Pukki toi jouluna Christer Lindgrenin koostaman Suomalaistakotiruokaa. Aika universaali resepti. mestarikokkien reseptipankki -kirjan, jossa myös oli lohikeiton ohje
Sanakirja luultavasti ehdottaisi termille hijo postizo suomalaista vastinetta ottopoika, mutta koska esim tekohampaat ovat dentatura postiza ( sama myös esim tekorinnat) niin loogisestihan silloin hijo postizo on tekopoika
Kiinnostun yleensä eniten aasialaisista, etnisistä, jamieoliver-tyyppisistä moderneista resepteistä, eli kaikesta mikä ei ole suomalaista perinneruokaa
Myös kirjolohi on suomalaista. Tarkoitus oli valmistaa parasta kotiruokaa suomalaisista aineksista. Tämä oli ensimmäinen resepti, jonka suunnittelin, mutta tämä ei lähtenyt kilpailuun vaikka lohi maukasta olikin
Mikä minulle on suomalaista ruokaa ja mitä se minulle merkitsee. Lopuksi päätin lähettää yhden reseptin, koska minulta tulee jatkuvasti liukuhihnalta kotiruokaa, missä on käytetty kotimaisia raaka-aineita
"Erikoisen tavallista suomalaista joogaa", mainosti opinto-ohjelma. Lopputulos oli kaikesta suunnittelemattomuudesta huolimatta maukasta, ja vaikka tämä nyt onkin taas tavallista kotiruokaa, niin tässäpä teille resepti silti
Tässä klassisessa reseptissä sitä löytyy senkin edestä. avokado resepti,guacamole,guacamole ohje,guacamole resepti,pirkka guacamole,ruoka,valmisruokamarkkina