pari kourallista kuivattuja suppilovahveroita + 1 dl vettä liottamiseen. Munakasrulla oli yksi peruskoulun kotitaloustuntien klassikkoresepteistä, joka muistuu mieliin aika ajoin
Tämä venäläisen keittiön herkku valmistetaan kai tyypillisimmillään tateista, mutta se toki onnistuu hienosti myös kantarelleista ja silloin, kun muut sienet enää kököttelevät metsässä pehmeinä ja mustanpuhuvina, tämä herkku valmistuu erinomaisesti sienikauden viimeisistä sisseistä, suppilovahveroista
suppilovahvero, keltavahvero eli kanttarelli ja mustatorvisieni. kaikki siis aivan ruokasienten aatelia ja herkkujen herkkua, Suppilovahveroita sattui olemaan eniten, ja ne päätyivät pelmenien täytteeseen
Paista suppilovahveroita ja lisää joukkoon pinjansiemenet. Tästä se sitten lähti. Ankan rintaa kaverinaan chileläinen Pinot Noir-rypäleestä valmistettu sesonkiviini
Mutta aterian kruunu oli kyllä tuo kaali-, smetana-, pekoni-, suppislisäke. 2 kourallista kuivattuja suppilovahveroita. 2 kourallista kuivattuja suppilovahveroita