Suppilovahvero lisäke reseptejä

Ohralla ja sienillä täytetyt paprikat

Ohralla ja sienillä täytetyt paprikat

kourallinen kuivattuja suppilovahveroita. Täytetyt vihannekset ovat tuttuja monen maan keittiöstä, niihin voi piilottaa edellisen päivän tähteet
Broileria ja pinaattia

Broileria ja pinaattia

Broilerin lisäkkeeksi valmistin suppilovahverorisottoa kauden ensimmäisistä pienistä suppilovahveroista
Munakas meni rullalle

Munakas meni rullalle

pari kourallista kuivattuja suppilovahveroita + 1 dl vettä liottamiseen. Munakasrulla oli yksi peruskoulun kotitaloustuntien klassikkoresepteistä, joka muistuu mieliin aika ajoin
Rustiikki raclette

Rustiikki raclette

Nauti pehmennyttä juustoa perunoiden, kurkkujen ja suppilovahveroiden kanssa. 1 dl suppilovahveroita (marinoituja)
OivaPari: kekrihampurilaiset ja G.H. Mumm

OivaPari: kekrihampurilaiset ja G.H. Mumm

pikapikkelöityjä suppilovahveroita. Pikapikkelöidyt suppilovahverot. Voit koristella annokset karpaloilla, suppilovahveroilla ja tuoreilla timjaminoksilla
Porkkanoita ja kikherneitä

Porkkanoita ja kikherneitä

Tein lisäkkeeksi suppilovahveroilla täydennettyjä jauhelihapihvejä sekä kermaviilikastikkeen, joka sopi niin pihveille kuin porkkanoillekin
SIENIJULIENNE

SIENIJULIENNE

Tämä venäläisen keittiön herkku valmistetaan kai tyypillisimmillään tateista, mutta se toki onnistuu hienosti myös kantarelleista ja silloin, kun muut sienet enää kököttelevät metsässä pehmeinä ja mustanpuhuvina, tämä herkku valmistuu erinomaisesti sienikauden viimeisistä sisseistä, suppilovahveroista
Paistettua sorsaa ja sienikastiketta

Paistettua sorsaa ja sienikastiketta

Ihana serkkuni toi myös kuivattuja suppilovahveroita, joten keitimme sorsan seuraksi sorsan siipiluista ja -lihoista sienikastikkeen
Sieniherkkuja

Sieniherkkuja

suppilovahvero, keltavahvero eli kanttarelli ja mustatorvisieni. kaikki siis aivan ruokasienten aatelia ja herkkujen herkkua, Suppilovahveroita sattui olemaan eniten, ja ne päätyivät pelmenien täytteeseen
Paistettua ankanrintaa

Paistettua ankanrintaa

Paista suppilovahveroita ja lisää joukkoon pinjansiemenet. Tästä se sitten lähti. Ankan rintaa kaverinaan chileläinen Pinot Noir-rypäleestä valmistettu sesonkiviini