Lisukkeeksi valitsin paahtaa erivärisiä porkkanoita ja palsternakkaa omassa vuoassaan samalla tavalla kuten reseptissäni paahdettuja juureksia ja tarjoilla ne murekkeen sivussa mutta voit yhtä hyvin valmistaa perunasosetta tai bataattisosetta ja tarjoilla koko helan hoidon piparjuurikastikkeen kanssa
Tämä resepti on inspiroitunut japanilaisesta hiyayakko-ruokalajista. Hiyayakko on Japanissa tyypillisesti kesäruokaa mutta minä tein siitä syksyisen Suomi-version tarjoamalla tofun pikkelöityjen suppilovahveroiden ja lehtikaalin kanssa
Nyt mentiin hyvin perinteisellä versiolla ja liha sai kumppanikseen vain hieman parmesania ja rucolaa, mutta annokseen voisi hyvin laittaa myös pohjoisempia sävyjä, vaikkapa marinoituja suppilovahveroita ja västerbotten-juustoa
) Tämän kertainen resepti on syntynyt Thomas Rode Andersenin Paleokeittokirjan reseptiä mukaillen. ) Resepti on hyvin simppeli, ja lisukekasvikset saavat makunsa ankanpaistoliemestä