Lisää lopuksi kerma ja anna kiehahtaa. 2 dl kermaa. 1. Hienonna sienet ja keitä (fresaa) öljyssä. 2. Lisää kattilaan rasva ja sekoita siihen vehnäjauhot
Lisää kerma ja mausta persiljalla, suolalla sekä mustapippurilla. ) Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi keitellä niistä sunnuntailounaaksi herkullista suppilovahverokeittoa
Lisää kerma. viidelle50 g kuivattuja tai 3-4 dl pakastettuja suppilovahveroita*80 g sipulia puolikkaina2 valkosipulinkynttä10 g rypsiöljyä 1 l vettä (korvaa osa sienien liotusliemellä)35 g vehnäjauhoja1 kasvisliemikuutio2 dl kermaa1/2 tl meiramia persiljaa1
Lisää loput vedestä, liemikuutio, murennettu juusto ja kerma. ruokakermaa. 1. Puhdista ja hienonna sienet. Hauduta sieniä kuivalla pannulla niin, että kaikki neste haihtuu pois
Lisää kerma. Mausta suppilovahverokeitto rakuunalla ja persiljalla. 2 dl ruokakermaa. Kuullota sipulikuutiot voissa, lisää sienet ja vehnäjauhot sekä vesi ja liemikuutio
Viime viikonlopun herkullisista mökkituliaisista valmistui viikolla kermainensuppilovahverokeitto. Ennen olen keitellyt suppiskeittoa koskenlaskijan kanssa, mutta tällä kertaa laitoin koskenlaskijan tilalle kipparijuustokermaa
suppilovahverokeitto (klassikko). Kermainen ja kevyesti viinillä maustettu kanttarellikeitto on niin hyvää, että kelpaa tarjota niin arkena kuin juhlanakin