Vaikka suurustettukanakeittohan on perinteisesti hyvää flunssaruokaa, niin en kyllä ruokalistaa suunnitellessa ajattelut, että tätä syödessä puolet perheestä on jonkin taudin kourissa ja loput uhkaavasti sairastumassa
1. Kuori sipuli ja puolikas porkkana ja paloittele ne. Pane kanankoivet kattilaan ja laske päälle vettä. Lisää mukaan porkkanat, valkopippurit, laakerinlehti ja suola
Suurustettukanakeitton. Viimeksi vuorossa oli kanakeitto, yksi lemppareistani siis. Minä olen ihan hulluna keittoihin, sillä ne ovat yleensä hyvin maukkaita ja liemi maistuu ainakin minun suussani erittäin hyvin
Kuori juurekset. Halkaise ja pese purjo. Leikkaa juurekset pieniksi kuutioiksi ja purjo viipaleiksi. Keitä kasvikset kypsäksi kanaliemessä noin 15 minuuttia