Viimeviikolla kokeilin pähkinäisiä toffeita, ja kyllä tässä taas sydäntä vietiin. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja maukkaat herkkuhetket ovat molemmat minulle tärkeitä asioita
Maku ero margariinin ja voin välillä tässä kohtaa on kuin yö ja päivä. Taikina pakastetaan tässä vaiheessa siksi, että se estää reunojen valumisen paistovaiheessa ja taikinasta tulee todella ihanan makuinen
Jenkkiohjeet neuvovat käyttämään esperessoa mutta minä suosittelen käyttämään ehdottomasti nokipannukahvia tai mikäli nuotio on vaikea järjestää, niin keitä kunnon pannukahvia
Tässä reseptissä on mukavaa etikkaista ytyä. Alkuperäisessä ohjeessa käytettiin porsaan selkäpaistia, mutta kaupan possuvalikoiman niukkuudesta johtuen ostimme köntin ulkofileetä
Ainoa hankala asia tässä piirakassa on malttaa antaa sen jäähtyä kokonaan ennen kuin syö sen. Laita seos jäähtymään jääkaappiin (ei ole pakko, minulla oli muuta tässä välissä)
Rasva voi olla muutakin kuin voita, mutta tässä lista mahdollisista rasvoista parhausjärjestyksessä. Keinotekoisesti makeutettuja limsoja ja muita tuotteita kannattaa välttää
Tässä on siis lehden kakku puolikkaana. Minä liityin Martta-liiton jäseneksi jokunen vuosi sitten, samaan aikaan kuin sain kaksiteholasit, aika hupaisa yhteensattuma vai mitä
Tässäkin toki harjoitus tekee mestarin, mutta hyvät ohjeet löydät Kinuskikissan videolta (klik). Vinkkejä äitienpäiväkakun tekoon on pyydetty, ja on aina ihana vastata postaustoiveisiin