Meillä ollaan helppojen ja nopeiden pastaruokien ystäviä. Kylmäsavulohesta valmistuu pienellä vaivalla todella paistuva pasta-annos, jonka valmistamisessa ei voi epäonnistua
A. r. n. o. l. d. s. i. a. m. y. ä. p. u. ,. j. t. k. v. e. H. T. h. /. f. ö. V. P. S. 1. 2. (. 6. 3. g. ). 0. ½. K. -. L. R. 5. Y. c. N. J. O. d l. t l
5 dl täysjyvävehnäjauhoja. 5 dl täysjyvävehnäjauhoja. Tänään näyttää olevan taas semmoinen päivä, ettei tunnit vuorokaudessa meinaa millään riittää kaikkeen mitä pitäisi tai haluaisin tehdä
Italialaisen focaccia-leivän voi valmistaa myös täysjyväjauhoista. Halusin kokeilla focacciaa täysjyväisenä versiona ja vehnäjauhojen lisäksi taikinasta löytyy myös kauraa
Alunperin Italian keskiosista kotoisin oleva Pagnotta leivotaan useimiten jauhojen sekoituksesta, josta suuri osa on vaaleaa vehnäjauhoa ja loput esimerkiksi täysjyvävehnää, spelttiä, ruisjauhoa tai näiden sekoitusta
4 dl täysjyväjauhoja. 4 dl täysjyväjauhoja. Ah mikä kesä. Hellettä piisaa ja rantsu kutsuu. On ihanaa olla kotona muksujen kanssa ja nauttia aivan upeista keleistä
Ruisleivän juuren voi tehdä myös valmiista ruisleivästä (sellaisesta, johon on käytetty hapanjuuritekniikkaa) eli ostat kaupasta/lähileipomosta hiivattoman ruisleivän, leikkaat siitä kolme viipaletta ja lisäät joukkoon litran lämmintä vettä ja 600 g täysjyväruisjauhoja. 6 dl täysjyvä ruisjauhoja
5 kpl isoja täysjyvä wrap tortilloja. Vaihtelu virkistää ja siitä syystä teki mieli kokeilla Fajitaksia tällä kertaa vähän uudella tavalla ja 'Oh my' näistä tuli hyviä
5 dl jauhoja (laitoin 1 dl ruisjauhoja + täysjyvää, loput vehnäjauhoja). Piimäsämpylät. Nämä sämpylät saivat alkunsa, kun hiiva uhkasi mennä vanhaksi ja piimääkin löytyi ylimääräistä