Täyte porsaan file reseptejä

Täytetty porsaan ulkofile

Täytetty porsaan ulkofile

Valmista täyte. Pekoni ja sienet ovat oiva yhdistelmä porsaanfilettä täyttäessä. Avaa possunfile molemmilta sivuiltaan, niin että saat siitä levyn

Makumatka Kiinaan Osa 2: Sichuan

Täyte. Sekoita porsaan jauheliha katkarapumurskaan ja lisää kananmuna ja kevätsipulin valkoiset osat. Seuraavaksi tee täyte

2016 VIISUFINAALI RUOKINA

Täyte. g naudan (tai porsaan) ulkofileetä kuutioituna. broilerin rintafileetä. täyte, vatkaa munat kevyesti ja murenna feta, lisää kermamaito ja
Herkkua on siinä monenlaista

Herkkua on siinä monenlaista

täytettyä porsasta, kala-kasvisvuokaa, juureslaatikkoa, waldorfin salaattia, inkiväärileipää ja tattari-pähkinäpiirasta

Kokkikurssilta Saigonista: kevätrullia ja dippikastike

porsaalla ja ravuilla täytettyjä kevätrullia dippikastikkeineen (Chả giò ja Nuoc man cham). Chef näytti ensin miten kevätrullien käärimiseen käytettävä pitsimäinen kuiva riisipaperi kostutetaan, täytetään ja kääräistään rullalle
Zorro-possu

Zorro-possu

Zorro-possu sai nimensä fileen aukileikkaustavasta, jonka avulla filee taituroidaan hieman leveämmäksi täytettä varten
Kinkkupiirakka (mieluisalla pohjalla)

Kinkkupiirakka (mieluisalla pohjalla)

Täyte. Tässä piirakassa käytin lihana Vuolu kypsää porsaanfilettä. Hienonna file ja paprika pieniksi kuutioiksi ja levitä ne pohjan päälle
Täytetty porsaan ulkofilee

Täytetty porsaan ulkofilee

Valmista täyte. Leikkaa filee levyksi leikkaamalla ensin file pituussuunnassa lähes pohjaan saakka ja käännä lieve sivuun
Gremolata täytteinen porsaan ulkofile

Gremolata täytteinen porsaan ulkofile

täyte levitetty päälle. n painoinen porsaan maustamaton ulkofile. Ota ulkofile huoneenlämpöön gremolatan teon ajaksi lämpenemään
Omaksi ja kesävieraiden iloksi

Omaksi ja kesävieraiden iloksi

Leikkaa kauraleivästä ensin hattu pois ja viipaloi leipä samaan tapaan kuin viipaloisit täytekakun. Ribsien lisäksi kokeilin toista reseptiä, ananasmehussa marinoituja broilerinfileitä

Täytetty porsaan ulkofilee

Valmista täyte. Poista fileestä ylimääräinen rasva. Leikkaa fileeseen viilto pitkittäin lihan puoliväliin asti