Täältä löysin hyvän ohjeen puolipyöreän täytekakkupohjan tekoon, täytteeseen lakkahilloa ja lemon curdia ja päälle sinistä marsipaania ja vähän valkoista koristusta, siitähän se sitten syntyi
Pohjaan tuli 4 munaa, 1,5 dl sokeria, 1,5 dl perunajauhoja, 1 tl vanilliinisokeria ja vähän alle 1 tl leivinjauhetta ja se tehtiin samalla tavalla kuin tavallinen täytekakkupohjakin. 4 munaa. 1,5 dl sokeria. 1,5 dl perunajauhoja
Gluteeniton täytekakkupohja. 6 munaa. Kuumenna uuni 175 asteiseksi. Kaada taikina vuokaan ja kypsennä 40-50 minuuttia tai kunnes pohja on tikulla koitettuna kypsä. ♥ 6 munaa
Viiden munan täytekakkupohja lasitekniikalla. 50 g voita. Riko viisi huoneenlämpöistä munaa lasiin, mittaa saman verran sokeria ja jauhoja (joista 10% perunajauhoja) samankokoisiin laseihin. Vatkaa munat ja sokeri kovaksi ja kuohkeaksi vaahdoksi - ainakin 15 minuuttia. Paista 175 asteessa noin 45 minuuttia. 250 g rahkaa. 50 g voita. 175 asteessa noin. 45 min
Viiden munan täytekakkupohja. Viiden munan täytekakkupohja. 5munaa. 5munaa 2 dl sokeria. Teen täytekakut tavallisesti viidestä munasta, kuvittelen näin saavani sopivan kokoisia kakkuja
Tässä ohjeet täytekakkupohjaan joka ei epäonnistu koskaan. Täytekakkupohja. Täytekakkupohja. 5munaa. 0,25 kg sokeria. 0,175 kg vehnäjauhoja. 0,075 kg perunajauhoja. 5. Paista uunissa 175´C n. 175'C ja tämän jälkeen lasken lämmön 150'C ja paistan kakun loppuun kypsäksi. 5munaa0,25 kg sokeria. 0,175 kg vehnäjauhoja. 0,075 kg perunajauhoja