Täytetty rulla kääritään kuin lettu tai tortilla, ja rullan päät taitetaan alle. Jos haluaa valmistaa ruokaa, joka on trendikästä, terveellistä, hauskaa ja itsessään jo ohjelmanumero illanistujaisiin tai juhliin, tämä resepti on juuri sitä varten
Galette on täytetty suolainen (tattarista valmistettu) lettu joka useimmiten on taiteltu siten, että keskiosa täytteestä jää näkyviin, ja lopputulos on neliönmuotoinen
Lusikoi jokaisen letun yläpuoliskolle hieman täytettä, taita letun alareuna täytteen päälle ja taita puoliympyrän muotoinen täytettylettu vielä toiseen suuntaan siten, että siitä muodostuu kolmio
Bánh xèot on usein täytetty lihalla tai katkaravuilla mutta nämä vegeversiot on täytetty suolaisenmakealla munakoisolla, pikkelöidyillä porkkanoilla, mungpavun iduilla ja tuoreilla yrteillä
Pidemmässä säilytyksessä täytetty chapati vettyy liikaa ja syömiseen tarvitaan aterimet. Paahda lettuja kuivalla pannulla, kunnes ne ovat saaneet kauniin paahteisen värin