Kokeilinpa ensimmäistä kertaa tällaista täytettyä possurullaa. 1,5 kg Snellmanin Maatiaispossun ulkofilee. 100 g kuivattuja, pehmeitä aprikooseja. 75 g parapähkinöitä. 50 g rucolaa. 25 g voita. 1,5 kg. 100 g. 75 g parapähkinöitä. 50 g rucolaa. 25 g voita
Kiinnitä cocktailtikuilla tai vielä mieluummin paistinlangalla tiukaksi paketiksi. 1 ½ kgporsaan (sian) ulkofileetä. 225 g chorizo-makkaraa. 1/4 g sahramia (½ pakettia)
Haastavin osuus taitaa olla porsaanulkofileen avaaminen puukolla. Ainakin Atrialla on valikoimissa määräpainoisia 800g ulkofilepaketteja ja se oli just passelin kokoinen ruokkimaan kolme aikuista. 200g Chorizomakkaraa. 100g Jukolan Juuston Orginaali Cheddaria. Valkosipuliperunat ja pavut sopivat hienosti rullan kanssa 200g Chorizomakkaraa. 100g Jukolan Juuston Orginaali Cheddaria
Itse laitoin samalle peltille vielä (luomu)perunalohkoja ja (luomu)porkkananpaloja maustettuna (luomu)rypsiöljyllä ja (luomu)grillimausteella ja suolalla
Sido file puuvillalangalla. 1 PorsaanulkofileeTäyte. 100gHasselpähkinärouhetta200g sekahedelmiäTAIesim. 200g pippurituorejuustoa ja omenaaTAIomenaa/luumua ja sipuliasuolaamustapippuriaOta liha huoneenlämpöön ainakin tunti ennen valmistamista. Porsaan filee on valmis kun sen sisälämpötila on 75 astetta. 100g Hasselpähkinärouhetta. 200g sekahedelmiä. 200g pippurituorejuustoa
Kokonainen täytetty ulkofile olisi varmasti mehukas ja maukas, mutta tällätavalla laitettuna ruoka on nopeampi ja tällaista lihaa sattui olemaan jääkaapissa
Leikkaa porsaan filee auki tasaiseksi levyksi. Kääri filee rullalle ja sido puuvillalangalla. Tarjoa täytetty possun fileerulla kastikkeen, juuresten ja raikkaan salaatin kanssa