Täytetty porsaan ulkofilee g reseptejä

Täytetty porsaan ulkofilee

Täytetty porsaan ulkofilee

Kääri levy tiukaksi rullaksi ja sido kostutetulla puuvillalangalla. porsaanulkofileetä. rasiamargariinia
Täytetty porsaan ulkofilee

Täytetty porsaan ulkofilee

Kokeilinpa ensimmäistä kertaa tällaista täytettyä possurullaa. 1,5 kg Snellmanin Maatiaispossun ulkofilee. 100 g kuivattuja, pehmeitä aprikooseja. 75 g parapähkinöitä. 50 g rucolaa. 25 g voita. 1,5 kg. 100 g. 75 g parapähkinöitä. 50 g rucolaa. 25 g voita
Täytetty porsaan ulkofilee

Täytetty porsaan ulkofilee

800gporsaanulkofileetä. Laita uuni lämpenemään 150 asteeseen ja leikkaa veitsellä ulkofileen sisään "tasku" jonne täyte tulee. 8€ (Mammuttimarkkinat helppasi hinnassa) 800gporsaanulkofileetä
Täytetty porsaan ulkofile

Täytetty porsaan ulkofile

Pekoni ja sienet ovat oiva yhdistelmä porsaanfilettä täyttäessä. 1kg possunfilettäsuolaa ja pippureitapaketti pekoniasuppilovahveroita1 sipuli3 valkosipulinkynttämaustamatonta tuorejuustoareilusti tuoretta timjamia. 1kg possunfilettäsuolaa ja pippureitapaketti pekoniasuppilovahveroita

Chorizolla täytetty kyljysrivi

Kiinnitä cocktailtikuilla tai vielä mieluummin paistinlangalla tiukaksi paketiksi. 1 ½ kgporsaan (sian) ulkofileetä. 225 g chorizo-makkaraa. 1/4 g sahramia (½ pakettia)

Luumuilla täytetty kyljysrivi

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Leikkaa terävällä veitsellä pitkittäisviilto koko lihan pituudelta ja täytä luumuilla
Cheddarilla ja Chorizolla täytetty Possun Filerulla

Cheddarilla ja Chorizolla täytetty Possun Filerulla

Haastavin osuus taitaa olla porsaanulkofileen avaaminen puukolla. Ainakin Atrialla on valikoimissa määräpainoisia 800g ulkofilepaketteja ja se oli just passelin kokoinen ruokkimaan kolme aikuista. 200g Chorizomakkaraa. 100g Jukolan Juuston Orginaali Cheddaria. Valkosipuliperunat ja pavut sopivat hienosti rullan kanssa 200g Chorizomakkaraa. 100g Jukolan Juuston Orginaali Cheddaria

2016 VIISUFINAALI RUOKINA

g naudan (tai porsaan) ulkofileetä kuutioituna. bongausten lomassa. gporsaanulkofileetä kuutioituna. BELGIA
Täytetty porsaan ulkofilee

Täytetty porsaan ulkofilee

Sido file puuvillalangalla. 1 PorsaanulkofileeTäyte. 100gHasselpähkinärouhetta200g sekahedelmiäTAIesim. 200g pippurituorejuustoa ja omenaaTAIomenaa/luumua ja sipuliasuolaamustapippuriaOta liha huoneenlämpöön ainakin tunti ennen valmistamista. Porsaan filee on valmis kun sen sisälämpötila on 75 astetta. 100g Hasselpähkinärouhetta. 200g sekahedelmiä. 200g pippurituorejuustoa

Täytetty porsaan ulkofilee

Käännä "siivekkeet" täytteen päälle ja sulje filee cocktailtikuilla tai kutistumattomalla langalla. 800 gporsaanulkofilee·100g salaattijuustoa kuutiona·1 dl oliiveja viipaleina·1 dl aurinkokuivattua tomaattia pilkottuna·suolaa·mustapippuria·öljyä ja voita paistamiseen·cocktailltikkuja tai puuvillalankaa

Täytetty porsaan ulkofile

Leikkaa porsaanulkofileen keskiosaan ristin muotoinen aukko pitkittäissuuntaisesti, kuitenkaan rikkomatta fileen ulkopintaa
Täytetty possun fileerulla

Täytetty possun fileerulla

Leikkaa porsaan filee auki tasaiseksi levyksi. Kääri filee rullalle ja sido puuvillalangalla. Tarjoa täytetty possun fileerulla kastikkeen, juuresten ja raikkaan salaatin kanssa