Avaa possunfile molemmilta sivuiltaan, niin että saat siitä levyn. 1kg possunfilettäsuolaa ja pippureitapaketti pekoniasuppilovahveroita1 sipuli3 valkosipulinkynttämaustamatonta tuorejuustoareilusti tuoretta timjamia. 1kg possunfilettäsuolaa ja pippureitapaketti pekoniasuppilovahveroita
Possunfile kainaloon ja aivonystyrät töihin, mitä muuta tarvitsisin. Heti tuli mieleeni pari vuotta sitten Hullu kokki Piemontessa ohjelmasarjassa Jyrki Sukulan tekemä täytetty porsaanfilerulla (maiale arrosto), jota olin aikaisemmin itsekin onnistuneesti kokeillut
Ja koska en osannut päättää tarkemmin, niin tein sitä sitten kahdella tapaa täytettynä. Mutta edelleen possunfileen valmistamisen harjoituksia on jatkettava saadakseni siitä mieleiseni mehukasta