Täytetyt porsaan rullat reseptejä

2016 VIISUFINAALI RUOKINA

g naudan (tai porsaan) ulkofileetä kuutioituna. g porsaan ulkofileetä kuutioituna. g naudan (tai porsaan) ulkofileetä kuutioituna
2016 EUROVIISUT RUOKINA 1. semifinaali

2016 EUROVIISUT RUOKINA 1. semifinaali

g naudan (tai porsaan) ulkofileetä kuutioituna. g porsaan ulkofileetä kuutioituna. g naudan (tai porsaan) ulkofileetä kuutioituna
EUROVIISURUOKIA 2015 KOTIKATSOMOON

EUROVIISURUOKIA 2015 KOTIKATSOMOON

porsaan) ulkofileetä kuutioituna. porsaan) ulkofileetä kuutioituna. Tänään voi. kuunnella ja katsella koko yön viisuballadeja
Täytetyt letut ton-ton-ton

Täytetyt letut ton-ton-ton

200g porsaan jahelihaa. 200g porsaan jahelihaa. 1½ dl provenan täyskaurajauhoja. 1½ dl tattarijauhoja. ½ dl perunajauhoja

Possukääryleet

Kääri täytetyt fileet rullalle ja sulje cocktailtikulla. Voitele rullat öljyllä. Ruskista rullat kevyesti paistinpannulla

Tomaatilla täytetyt liharullat

Nuiji porsaan fileeleikkeitä halutessasi hieman ohuemmiksi. Kiinnitä rullat cocktailtikuilla. Siirrä rullat uunivuokaan ja kypsennä noin 40 minuuttia. porsaan fileeleikkeitä (8 kpl)