2016 VIISUFINAALI RUOKINA g naudan (tai porsaan) ulkofileetä kuutioituna. g porsaan ulkofileetä kuutioituna. g naudan (tai porsaan) ulkofileetä kuutioituna Tuulikummun keittiössä
2016 EUROVIISUT RUOKINA 1. semifinaali g naudan (tai porsaan) ulkofileetä kuutioituna. g porsaan ulkofileetä kuutioituna. g naudan (tai porsaan) ulkofileetä kuutioituna Tuulikummun keittiössä
EUROVIISURUOKIA 2015 KOTIKATSOMOONporsaan) ulkofileetä kuutioituna. porsaan) ulkofileetä kuutioituna. Tänään voi. kuunnella ja katsella koko yön viisuballadeja Tuulikummun keittiössä
Täytetyt letut ton-ton-ton 200g porsaan jahelihaa. 200g porsaan jahelihaa. 1½ dl provenan täyskaurajauhoja. 1½ dl tattarijauhoja. ½ dl perunajauhoja Kimuranttia kurmeeta
Possukääryleet Kääri täytetyt fileet rullalle ja sulje cocktailtikulla. Voitele rullat öljyllä. Ruskista rullat kevyesti paistinpannulla Reetta.net
Tomaatilla täytetyt liharullat Nuiji porsaan fileeleikkeitä halutessasi hieman ohuemmiksi. Kiinnitä rullat cocktailtikuilla. Siirrä rullat uunivuokaan ja kypsennä noin 40 minuuttia. porsaan fileeleikkeitä (8 kpl) Yhteishyva-ruoka.fi